[]

sokaktaki köpek - kediler için taşınabilir yemek

ben işten eve giderken hep yolumun üzerinde sokak kedileri ve köpekleri oluyor, her zaman göremiyorum bunları, bazen önüme çıkıyorlar. her defasında bir şey alıp onlara veresim geliyor fakat zamanım olmadığı için yanlarından yürüyüp gidiyorum.

yanımda taşıyıp akmayacak, koku yapmayacak bir şey ne geliyor aklınıza marketlerde satılan? ben ne alabilirim bunlar için? her zaman yoluma çıkmıyorlar bu yüzden sırt çantamda belki 2-3 gün taşıyacağım bu yiyeceği. o yüzden bozulabilecek bir şey olmasın (sucuk salam gibi).


 
en mantıklısı marketlerde satılan kedi köpek mamalarını alıp buzdolabı poşetlerine koyup, ağzını sıkıca bağlamak. koku da yapmaz, bozulmaz da.


  • red g  (30.12.12 13:07:55) 
köpek maması bence olur. bu ödül kemikleri falan var ya; işte onlardan on tane at çantana. bayılırlar. abim yapıyordu öyle.


  • sen git ben geliyorum  (30.12.12 13:08:18) 
koku yapar diye korkuyorum ve mama bulabilir miyim bilmiyorum; çünkü ufak bir ilçede oturuyorum ve burada sadece bim, a101 var.


  • thracian  (30.12.12 13:14:56) 
online petshoplardan alabilirsin, illa 200 300 lrialık mamalar olmasıda gerekmiyor, gayet ekonomikleride var, poşetlersen sorun olmuyor, köpek baktığımdan bir çok kez buzdolabı poşetlerinde mama taşıdım.


  • killerbee  (30.12.12 13:19:57) 
biraz pahalı olur ama poşette ıslak mamalar var onlar kokmaz.

ağzı bağlı ğoşette kuru mamam da kokmaz.
  • orpheus  (30.12.12 13:32:44) 
kavanoz, plastik şişe, vakumlu yemek şişesi gibi bir şeyde, daha doğrusu sıvı vs sızdırmayan bir şeye koyarsan koku da olmaz diye düşünüyorum. ucuz kuru mamalar var. www.petburada.com'dan sipariş verebilirsin. 4-5 kiloluk alıp eve koyarsın, az az götürürsün.


  • trachemys scripta elegans  (30.12.12 13:36:15 ~ 13:36:47) 
benim halam çantasında ufak teneke bi kutu taşıyor, yolda gördüğü her kediye azıcık kuru mama döküyor.


  • neira  (30.12.12 13:39:24) 
en ucuz bunu buldum. 15 kg mama 66 lira, kargo bedava. bir yıl yeter sana. :)

www.petburada.com
  • trachemys scripta elegans  (30.12.12 13:39:38 ~ 13:40:32) 
ağzı zipli buyuk kopek mamaları var bn bagaja attım yolda gorunce saga cekıp koyuorum onune devam edıyorum sonra koku sıfır agzı zipli olanda al kilit poşet gibi olandan yani bı de cop torbasının ıcıne koyup bagla agzını mis


  • pez  (30.12.12 14:24:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.