[]

hobbit filmi // spoylir var

selam orta dunyalilar,
filmle ilgili aklima takilan bir soru var.

oncelikle bu hikaye gecerken, sauron yenilmis durumda. (o sirada nerede ne halde oldugunu soylerseniz sevinirim)

filmde necromancer dedigimiz elemani goruyorlar, olulere can veren kisi. kim bu eleman? necidir ? sonu nasil olacak ? (spoylir verebilirsiniz)

sozlukte bu kisinin sauron oldugu soyleniyor ancak o yenilmemis miydi ? vucuda burunemiyor gucu olmadigi icin bildigim kadari ile, ancak filmde vucuda burunmus bir sekilde. bir de o eski kaleden mordor'a nasil gidecek ki ?

bir de sauron necromancer degil diye biliyorum.


ozet: filmdeki necromancer sauron mudur? sauron bir necromancer midir? nasil bedene burunebildi? nasil mordora gitti ?

 
yok yüzüklerin efendisinde anlatıyor durumu.
sauron değil o
Edit savaş sırasında isildur sauronun parmağını kesip yüzüğü alıyor sonra yüzük kayboluyor 100lerce yıl kayıp sonra gollumun eline geçiyor yüzük. sonra hobbite falan filan malum
  • basond  (29.12.12 21:18:24 ~ 21:20:11) 
sauron kendisi necromancer dir. isildur sauron' u dagorlad muharebesinde yenmiştir.aslında elfler le birlikte yapılan bir savaştır.sauron o savaştan önce birkez daha yenilmişti.ilk yenilgi numenor da olmuştu, o yenilgiden sonra güzel bir vücuda girme yetisi kaybetti ve iğrenç şer yüzünü saklayamaz hale geldi.dagorlad savaşından sonra ise şekle girme yetisini kaybetti fakat ruhu güçlüydü ve tutundu.tek yüzük hala varoldugu için sıkıntı çıkmadı.

sauron un gücü var ve gücünü geri topluyor o sıralar.dol guldur da hüküm sürüyor ama bu sonra anlaşılıyor.dol guldur da mağlup edildikten sonra mordor da son kez beliriyor.

filmde ki vücut olabilir de olmayabilirde sonuçta çok güçlü bir büyücü, vücuda bürünmese bile üstadı melkor gibi toz ve duman halinde seyahat edebilir.

filmdeki sauron dur.

the necromancer olarak geçen tek kişi saurondur.ayrıca gandalf dol guldur a 2,3 defa gidip bu kişinin ki oldugunu öğrenmeye çalışırç
  • ehli suhan  (29.12.12 21:22:06 ~ 21:23:52) 
www.thedailybeast.com

Sherlock’s Benedict Cumberbatch plays Necromancer, aka Sauron the Dark Lord

denmis bir yerinde. yalan mi soyluyor herkes :(

isilduru biliyorum.

@ehli sultan: tesekkurler.
  • fakyoras  (29.12.12 21:22:10 ~ 21:23:24) 
imdb'de de necromancer'a tıklayınca sauron sayfasına yöneliyor.


  • king lizard  (29.12.12 21:43:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.