[]

750 TL'ye Profesyonel Sayılabilecek Fotoğraf Makinası

Gezdiğim kaldığım yerlerde gördüğüm şeyleri ölümsüzleştirmek adına bir fotograf makinesi almak istiyorum. 750 tl bütçem var. Profesyonel sayılabilecek bişey almak istiyorum. Önerileriniz nelerdir?




 
2. el nikon d80

bilmiyorum o fiyata düşer mi ama 2. el canon eos 500d de olabilir.

fakat el ile ayarlamalara müsade eden, lensi ve sensörü sağlam bir makina daha çok işini görür gezme görme durumunda. büyük makinalar bir yerden sonra bezdiriyor.

canon'un g serisi makinaları vardı ama o fiyata olur mu onu da bilmiyorum. kompakt makinalar hakkında bilgisi bir arkadaş makina önerebilirse daha sağlıklı olur tabi. ben pek fazla şey bilmiyorum bu konuda.
  • yuto  (29.12.12 15:35:04) 
forografçılık konusunda hiç bir bilgim olmadığını da ekleyeyim.


  • calmdown  (29.12.12 15:38:17) 
iki gün otu boku börtü böcegi cekersin 3. gün makine özel günlerde kullanilmak üzre bir kenara atilir. iyi arastir önce kücük capli bisey alip heves mi olduguna karar ver.


  • apathetic  (29.12.12 15:59:56) 
1100 d nin sıfırı şu an 850 ye kadar düşmüş durumda.


  • army14  (29.12.12 16:12:03) 
o fiyata dslr alma bence. Çünkü dslr'da esas fark ettiren şey lens kalitesi, ki en az makinaya verdiğin kadar hatta daha fazlasını lense vermen gerekecek. Canon'un Sony'nin dslr-like makinaları var, mesela Canon G10 vardı galiba baya iyi.

Ama ne alırsan al, içinde "m" tam manuel modu olan bir makina al.
  • rodriguez2  (29.12.12 17:01:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.