[]

İpad sorunlari ve ipad onerisi

1- ipad 3 niye piyasadan cekiliyor ?
2- ipad almak istesem ipad 2 mi almaliyim , yoksa yeni cikacaklari beklemeli miyim ? İpad ile yapacagim isler pdf acmak 3g ile internete girmek
3-basit bir iphone 3gs kullanicisi olarak ipad 3 veya ipad 4 almak bana fazla mi luks kacar ?


 
PDF ve internette gezinmek için evet fazla kaçar. Üstelik Vatan'da iPad 2 Paraf kart sahiplerine 679 liraya, 10 taksitle ve 4 ay erteleme ile satılıyor. Erteleme yaptırmazsan 50 lira puan veriyor yılbaşı hediyesi kapsamında. Türkiye piyasası için çok uygun.

3GS'de internet paylaşımı varsa iPad ile paylaştırıp her yerden girebilirsin.
  • ahmetcan44  (29.12.12 14:24:50 ~ 14:25:05) 
ipad 3'ün neden piyasadan çekildiğiyle alakalı bazı görüşler var ama aklıma en çok yatanı ipad 3'le ipad 4'ün ciddi bir işlemci farkı dışında kısa vadede etkisini hissettirecek bir farkının bulunmaması. işlemciyi ve grafik işlemcisini kullanacak oyun ve program yok daha ipad 4'ün, o yüzden ipad 3'ün ipad 4'ün satışlarını kesmesin diye kaldırılmış olması bana mantıklı geliyor.
bazı kullanıcılar ipad 3 çok sıcaktı o yüzden piyasadan çekiliyor sorunlu ürün dese de, yapılan testler bunun aksini gösteriyor. www.anandtech.com adresinde bununla alakalı testi ve ikisinin de eşit derecede ısındığını görebilirsiniz.

ipad 2 hiç kullanmadım, ama ipad 3 ve 4'teki retina ekran çok farklı bir olay. en azından bir bakıp görmenizi öneririm.
  • montreal  (29.12.12 14:29:49 ~ 14:33:21) 
@montreal, ısınma olayı için Anandtech'e gerek bile yok. 3-4 saat aralıksız oyun oynadığım zamanlarda bile soba gibi olması ya da eli yakması söz konusu olmadı. Ben de elime alana kadar dalga geçenler kervanındaydım. Sonrası malum; aşırı ısınma falan yok. Her cihaz gibi tam kapasite çalıştığında ısınıyor. Ne kadar güç tüketirse, o kadar ısınır herhangi bir elektronik cihaz. Doğru orantılı.

iPad 3 veya 4 denmesini yanlış bulduğum gibi, 4 denen cihazın güncellemeden ibaret olduğunu düşünüyorum. Köklü bir değişiklik göremedim. Geliştirilmiş kamera ya da lightnin portu özellikten sayamıyorum, kimse kusura bakmasın. A6X'in, A5X'i ikiye katlaması da benchmarklardan ibaret. Pratikte 2 katı hissetmek için bir ortam yok zaten. Ayrıca 1GB bellek daha fazla işlemci gücü ve grafik gücü arasında paylaştırılacak. Bunu da yeni iPad'e bırakmışlar, 2GB bellek bekliyorum ben. Tabi yazılımlar donanıma yetişemedikten sonra hepsi hikaye.

Şu anda güncel iPad için optimize edilmiş oyun ve uygulama sayısı az. New iPad fazlasıyla yeterli. Fakat internette gezinmek için o bile fazla. Hatta iPad 2 yerine Mini alınması taraftarıyım. 2'nin kopyası ve yarı ağırlıkta. Uzun süre iPad'i elde tutmak çok zor ve yorucu. iPad Mini bu anlamda nimet.
  • ahmetcan44  (29.12.12 14:46:17) 
Peki ipad 2 (3gli olan ) mi o fiyata ?


  • leo1905  (29.12.12 15:23:28) 
3G'siz tabii ki. iPad 2 16GB wifi modeli.


  • ahmetcan44  (29.12.12 15:34:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.