[]

bavulum calindi, yardim!!!

selamlar,
bu sabah evden, aksam is cikisi yola cikmak uzere bavulumu alarak ciktim. icinde 8 yillik tum unv hayati fotolarim, muzik, odevler, filmler, diziler vs.nin oldugu hard diskim, laptopum, 4 gunluk yilbasi tatili kiyafetlerim, vs vs her seyimin oldugu bavulum yuksek guvenlikli plazamizda calinmis bulunuyo.. otobusumu kacirdim, saatlerce aradim bulamadim. simdi tiris tiris aglayarak eve dondum, telefondan size sunu soruyorum; ben ne yapmaliyim?
guvenlik kameralarini izledik, giris cikislara baktik goremedik. yrn tekrar bakicaz ama polismis savcilikmis fln benim ne yapmam lazim, yardimci olabilir msnz?


 
binadan çıkmamış demek ki bavul. tüm kat kameralarına bakın bir de.


  • kakao  (28.12.12 22:25:51) 
tum kat kameralarina bakamiyoruz malesef, cunku guvenlik biz katlara bakmiyoruz, her katin kendi kamerasi var. onlar da sirketlere ait dedi. haftasonu oldugu icin ofisleri fln da gezemiyoruz. baska bi kattan calisan alip kendi ofisine koymus da olabilir. ama bavul calmanin mantigini anlamiyorum. insan laptopi alir gider, tum bavulu almak ne aq. gotune mi sokacak? polis de tanidik degilse sallamayacaktir. en kotu kamera kayitlarina bakar ama bulunmazsa yrn onu da yapicam mecbur.
bu arada plazada her katta baska sirketler var plazada, bavulum da yangi merdiveninde duruyodu..

  • sirkelimon  (28.12.12 22:34:07) 
Plaza hangisi belki yardim edecek birileri vardir


  • nofearman  (28.12.12 22:39:37) 
maslak - beybi giz


  • sirkelimon  (28.12.12 22:42:14) 
bavulun oldugu yeri kamera gormuyo malesef.. bavul yangin merdivenindeydi. merdivene acilan kapilarda kamera var ama 31 kat var ve her birinde ayri sirket var. bizim kameralara baksak bile ust lattan girip bavulla alt kattan cikmissa bizim kameralarda cikmaz. ama yabanci biri yok. yani calisanlar belli, gelen kargocular bile ayni i.nsanlar.. benimki zaten salaklik, kicimin kenarindan ayirmamam lazimdi ama bu kdr kamera varken aq kim calar? hem de bavul ya? sapik midir nedir?


  • sirkelimon  (28.12.12 23:14:04) 
saati az bucuk kestirebiliyorsan 31 kat olmasının hiç bi önemi yok kolayca araştırılır, sadece polis karakoluna gidiyorsun şu an, keşke gündüz farkedince anında çağırsaydın. polis kayıtları istiyor merak etme. benm laptopu çalanı kamera kayıtlarından şüphelendikleri elemanı sorguya çekerek buldulr.


  • jedilance  (28.12.12 23:38:16) 
herkese cok tesekkurler. tikleri eve gidince aticam.. buldular cantami; temizlikcilerden biri cantayi karistirip laptopla hard diski alip cantayi da depoya saklamis, posetle de sallaya sallaya cikmis. polisi arariz diyince zaten eli kolu titredi, gidip evden alip geldiler onlari da, sorun yok. bu da bana ders oldu iste. sikayetci olmadik esyalari verdigi icin. cocugu da varmis, hastaymis fln fln. pzts gunu hakli nedenle isten atilacak. sgk dokumu de masama birakilacak. ben de agladigimla, otobusu kacirdigimla, tatilimin bir gununun pic olmasiyla kaldim iste.
gokten 3 elma dusmus, 3'u de benim kafama dusmus. o 8 yillik laptopu adamin kafasinda kirmak vardi da onun yerine kendisi sgk dokumunu sokar gotune artik.

  • sirkelimon  (29.12.12 10:58:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.