Yakın bir dostumuzun şirketine şöyle amatör bir kurumsal site yaptık: http://www.kuskonmazltd.com.trFakat dükkanların, depoların fotoğraflarını da çekip koymamızı istediler, ve bu noktada tıkandım. Site bu haliyle gayet modern ve şekil görünüyor, ana sayfaya telefonla çekilmiş yağlı pis depo fotoğra
Yakın bir dostumuzun şirketine şöyle amatör bir kurumsal site yaptık:
www.kuskonmazltd.com.trFakat dükkanların, depoların fotoğraflarını da çekip koymamızı istediler, ve bu noktada tıkandım. Site bu haliyle gayet modern ve şekil görünüyor, ana sayfaya telefonla çekilmiş yağlı pis depo fotoğraflarını koymak olmayacak. Sizce üste bir link daha mı yapayım (Ana sayfa, Ürünler, Galeri, İletişim) gibi, yoksa ana sayfada en alttaki kısma şöyle bi cümle daha ekleyip link mi vereyim? 'Fotoğraflarımızı görmek için tıklayınız.' (olmadı)
Eğer cevap ikiyse nasıl bir foto galerisi kullanalım? Tam olarak hangisini. Onları implement etmek uzun sürer mi, zor olur mu? Olsun istemiyorum.
Teşekkürler.