[]

arka bahçedeki okul sorunu

yahu evimin arkasında bahçeler bitişik olacak şekilde düşünün bir okul var, bu okulda şu an lanet bir müzik grubu deli gibi yüksek sesle şarkılar söylemeye başladı, yılbaşı kutlaması mıdır nedir, ama hasta biri için ne kadar sinir bozucu anlatamam, sesin kısılması için ne yapmam gerekir, yerimden kalkacak dermanım yok camdan çıkıp çocuklara yumurta atmak dışında ne önerirsiniz ?




 
çok uzun sürmez ya az sonra dağılırlar. bi sefer hemen pencerenin dibindeki anaokulunda yaz başı okul sonu partisi yapmaya girişmişler. basbas 'i^m horny, horny horny horny soooo horny' şeklinde giden parçayla deliler gibi danseden 3lükler 5likler söz konusuydu, epey eğlenceli bir ortamdı.


  • kediebesi  (28.12.12 15:19:52 ~ 15:23:53) 
sabırlı ol. kırk yılda bir olur böyle şeyler. o da en fazla bir iki saatte biter.


  • interview with the vampire  (28.12.12 15:22:15) 
daha önceki deneyimlerime dayanarak 2 buçuk 3 saate kadar eğlenme kapasiteleri var diyebilrim, repertuar da dumandan başlayıp, rihannadan devam edip, abe kaynana naptın bize de sonlanıyor, solistin sesinden yine aynı bebelerin çaldığını düşünüyorum.


  • gudumlu anne terligi  (28.12.12 15:22:50) 
okul müdürünü ara diycem ama o da duymaz sesten. belki en azından accık kısabilirlerdi.


  • kediebesi  (28.12.12 15:24:33) 
saat de erken polis bi şey yapmaz di mi, beyaz gürültü de işe yaramıyor ki, evin içinde çalınıyor gibi yüksek olmasa ses demicem bi şey.


  • gudumlu anne terligi  (28.12.12 15:27:59) 
o çalan grup haftalardır nasıl heyecanlıdır, öğrenciler de süslenmiş püslenmiştir, eğlensinler yahu :)

2 saat maksimum :)
  • adriana go go go diyen adam  (28.12.12 16:08:47 ~ 16:09:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.