[]

Ofisteki oda arkadaşımın adını bilmiyorum

Merhaba,
Şİmdi lütfen nasıl bir odunsun sen demeyin. Olaylar şöyle gelişti;
Ofise geldiğim ilk gün tanıştık ve adını söyledi, benim de isim hafızam kötü olduğu için haliyle aklımda kalmadı. Kapının dışında sadece benim ve başka birinin (izinde olan birinin adı yazıyor, şu an odada bulunan kişi geçici görevle geldiği için adınıı yazmamışlar) adı yazıyormuş, oysa ben benim adım olmayan ismi ofis arkadaşımın ismi sanıyordum. İşe başlayalı nereden baksak 4-5 ay oldu, nasıl öğrenebilirim ismini? Bu saatten sonra adınız neydi diye sormak büyük öküzlük olur sanırım ama o bana adımla hitap ederken ben sürekli siz diyorum (yaşça benden büyük). İkili konuşmalarda siz diyerek işin içinden çıksam da üçüncü bir şahsa bahsedemiyorum, biri bahsetse anlamıyorum muhtemelen.


 
kedicik. imza attığı bir belge. kaşesi falan yok mu? dahili hatlar? şirket telefonları? isimleri yazılı değil mi bi yerlerde? şirketin web sitesinde personel ve görevleri? pclerde paylaşıma açık klasörlerde onun pc'sinin adı? kullanıcı adı? bunlara bi bak.


  • ben smyrna  (28.12.12 11:25:43) 
çaycı bilir ona sor.ya da tuvalete gittiğinde özel eşyalarını karıştır.imzaladığı belgeleri incele.


  • macallan  (28.12.12 11:27:47) 
geçici görevle geldiği için genelde sadece pc başında oturup çay içiyor. çaycıya üye değiliz odada kettle ve benden dolayı onlarca çeşit çay olduğu için.


  • kayranin kedisi  (28.12.12 11:33:13) 
mail adresini sor en temizi.

edit: mail adresi crazyboy51418764@hede.com değilse öğrenirsin.
  • sifirin altinda  (28.12.12 11:34:51 ~ 11:36:09) 
Yok yahu bu saatten sonra sorulmaz adama. Samimi olduğunuz birileri yok mu ? İlla ki biliyorlardır adamın adını.


  • Godless  (28.12.12 12:17:02) 
işe sadece 1 buçuk gün gittiğim için pek muhabbetim yok kimseyle. sadece kendi koridorumun yarısını tanıyorum.


  • kayranin kedisi  (28.12.12 12:20:57) 
muhabbetin ortasında , adını hep biliyormuşsun da sadece o anlığına beynin kitlenmiş unutmuşsun gibi duraksa, isminizi unuttum bi an kusura bakmayın neydi de.

o değil de adı neymiş ben de merak ettim şimdi.
  • ahey ahey tey tey tey  (28.12.12 12:47:53) 
telefon numarasını biliyorsan (iş, cep, dahili farketmez) bir arkadaşına arat, ismini öğrenmeye çalışsın bir şekilde. anketör gibi, bankadan arıyor gibi.

ayrıca işin de süpermiş, haftada 1,5 gün olarak.
  • loveinaflipbook  (28.12.12 12:52:26 ~ 12:53:03) 
kartvizit istemek +1


  • yue  (28.12.12 13:04:13) 
isim hafızanın kötü olduğunu söyleyip, ismini direkt sormak en iyisi.


  • safra  (28.12.12 13:12:11) 
isle ilgili hic e-mail atmiyor musunuz birbirinize? su dokumani vs. fwd'lar misin diye rica et, ordan ogrenirsin.


  • please dont die  (28.12.12 13:16:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.