[]

f.lux

bu programı yeni keşfettim cidden rengi kısma olayı muazzammış. eskisine getirdiğimde mavi kusuyor. meğer ne acılar çekmişiz. ki ben 42 inç tv den izliyorum bilgisayarı.

pekii soru şu; ekrana bir zarar verir mi bu program. daha doğrusu tv ekranına? baya 42 inç lg var hd model. bu turuncu muhabbeti kalıcılık yapıp soldurur mu ekranı yoksa sürekli parlaması mı gerekir ekranın?

saçma bir soru olabilir, gelmeyin bu yüzden üstüme çok fazla.

 
Televizyondan koku falan çıkarsa programı hemen sil.


  • vito andolini  (28.12.12 01:52:25) 
yok ya ne alakası var. zaten monitör ya da tv'nin kendisinde olan ayarları otomatik olarak yapıyor işte tek yaptığı bu. yani monitör zaten sana normalde onu yapabilme imkanı veriyor. zararı olsa o imkanı vermez.

hiçbir zararı falan yok yani.
  • gotham  (28.12.12 01:54:46) 
şöyle düşün beyaz basacağı yerde turuncu/kahve basıyor ekrana, onun da zararı olmaz. tek yapmayacağın şey ekran saatlerce aynı görüntüde sabit kalmasın pikselleri öldürebiliyor sanırım o, bu da ekran koruyucuların olma sebebi sanırsam ekranı hareket halinde bulundurmak


  • jedilance  (28.12.12 02:01:13) 
hayir kesinlikle hic bir sey yapmaz.


  • compumaster  (28.12.12 07:26:23) 
yok be olm. herkes kullanmalı ama cidden efsane bir program.


  • baldur  (28.12.12 07:39:42) 
Yahu ben espri olsun diye yazdım ama gerçekten böyle bir algı varmış. Bi bok olmaz kardeş. O renk değişiklikleri sinyal olarak gidip işleniyor, normal görüntünün işlenmesinden bir farkı yok. Rahat ol.


  • vito andolini  (28.12.12 17:05:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.