[]

İzliyecek Bir Şey Bulamıyorum / Dizi

Garip bir başlık oldu ama durumu özetleyeyeim. Ben çok çelişli farklılıklarda dizi seven bir insanım, senelerdir Dexter takip ederim, Six Feet Under izlemişimdir. İngiliz teen dramaları da severim Skins, Inbetweeners, Fresh Meat, Misfits gibi. Şu sıralar Deter' da bittiğinden beri izliyecek hiç bir şey bulamıyorum ve kafayı yemek üzereyim. Birikmiş sezonlu güzel dizi arıyorum, yalnız Modern Family ve Shameless hariç amerikan komedileri pek sevemedim HIMYM, Big Bang Theory vs. gibi.

İzlediklerimin bir listesini yazayım: Game of Thrones, Dexter, Lost, Heroes, Prsion Break, Skins, Six Feet Under, Shameless (Uk&US), Queer As Folk(US), Inbetweeners, Misfits, Fringe, Sherlock, Being Human (UK), Terra Nova, Modern Family, Beaking Bad, House, Glee, Revolution, Alcatraz, Touch, Flashforward, Numb3rs, Kyle XY, Paradox, Sirens.

Tercihen advanture modunda diziler daha çok hoşuma gidiyor, Being Human, Sherlock gibi. Yada direk Six Feet Under gibi efsanevi bir dramam var derseniz, sevinçten ağlayabilirim. p.s: J. J. Abrahams artık mide bulantısı yaptı.

Şimdiden Teşekkürler öneriler için.

 
Baba dizileri izleme sıran gelmiş o zaman:The Sopranos,Oz,Rome.Üçü de efsane drama.Hbo olsun çamurdan olsun aga.


  • mesa  (28.12.12 00:57:42) 
Nip/Tuck
Oz

  • buzbebek  (28.12.12 01:00:31) 
en baştan my name is earl izle. kanal 7de cikan hakkini helal et hic izlemedi isen baya eglendirecektir.


  • apathetic  (28.12.12 01:17:54) 
(bkz: the lost room) bunu acilen izlemelisin, ilk işin bu olsun, bu yazıyı okur okumaz izle. kısacık zaten, (bazı yerlerde 3 parç ahalinde, bazı yerlerde 6 bölüm şeklinde; ikisi de aynı aslında, 3 bölüm şeklinde olanı 6ya bölüp ortalama 50dk haline getirmişler, hangisini bulursan indir izle) bu dizi hem adventure, hem de bilim-kurgu, ikisi de senin ilgi alanın gibi.

eureka isimli bilim-kurgu dizisine de başlayabilirsin, ama fringe kadar iyi değil, izlemesen de olabilir, birkaç bölüm izleyip karar verirsin. ilk sezonunu izlemiştim ben, bir ara devam edeceğim.

gerçekten ağır ve felsefesi olan bir dizi izlemek istersen, hatta diziler aleminin kralını izlemek istersen OZ izlemelisin mutlaka. oz bir hapishane dizisidir, prison break bunun yanında çocuk dizisi, hatta bebek dizisi kalıyor. mesela pb'den t-bag oz'a düşse, ilk geceden onu bayağı bir okşarlar. ardından da rome izleyebilirsin, ikisi de başyapıt. rome da, spartacus'ün babası gibi kalıyor. bu arada oz ve rome, game of thrones'un yayınlandığı kanalın dizileriydi, hbo yani. pek çok hbo dizisi sağlamdır. +1 @mesa yani, hbo'dan babam çıksa izlerim demişti biri de, haklı.

amerikan komedisi sevmediysen ingiliz komedisi önereyim, (bkz: coupling), (bkz: the it crowd)

ayrıca the mentalist de çok hoşuna gidecektir. the mentalist'te başrol oyuncusu var tek adam, fbi'ın eyalet versiyonu olan cbi'da cinayet bürosu için çalışıyor, olayları zekasını kullanarak çözüyor. her şey gerçekçi. house ve sherlock sevdiğine göre bunu kesin seversin.

son olarak hem dram hem komedi olan, yine bir hbo dizisi olan hung'ı öneriyorum bonus olarak. boş zaman kalırsa buna da bakılabilir.

fantastik dizi önermedim bilerek. istersen onları da önerebilirim.

iyi seyirler :)
  • sizofren hayaller  (28.12.12 03:25:54) 
ingiliz komedilerine ekleme yapayım. (bkz: black books)


  • dunden beri dimdik  (28.12.12 08:22:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.