[]

Asiri dozda asik olmak

Sevgili gonul dostlari, guzin ablalar. En kotu durumda bile mantigi elden birakmayan bir insan olarak dunyanin en umutsuz askini yasiyorum sanirim. Umutsuzluk derken umutsuz olan sey ilkiski degil, benim.

Uzak mesafe iliskisi sekilinde yuruttugumuz 1 aylik bir seyden bahsediyorum. Ama oyle yogun ki, her gecen gun biraz daha kapiliyorum, daha bi seviyorum. Ve bu durum beni inanilmaz endiselendiriyor. Zira kapildigim zaman zarar goren taraf genelde ben oluyorum, cok baglaniyorum ve butun hayatimi birine adayabileyecek seviyeye geliyorum. Asik olmadigim zamanlar ikili iliskilerin taraflar arasi guc dengesine tabi oldugunu dusunen, sadakatten zerre nasibini almamis, bencil ve odun, pisligin tekiyken asik oldugumda ipler elimden cekilmis gibi oldugu icin sudan cikmis baliga donusuyorum ve her turlu fedakarligi yapabilen, kendini sevgilisini mutlu etmeye adayan birine donusuyorum. Vaziyet boyle olunca da terk edilen/aldatilan taraf ben oluyorum. Seven sikilir, siken sevilir mottosundan da hareketle kendimi her ne kadar geri tutmaya calissam da durum cok vahim. Resmen asik oldum. Ama bu askin beni nereye surukleyecegini bilmedigimden (delicoş bir insanim azicik, sirf onu gormek icin yarin kalkip 4500km'lik yol gidebilecek seviyede) ve olasi hazin sonlardan korktugum icin kendimi engellemeye calisiyorum. Bildigin baya baya asik olmaktan korkuyorum yani. Bu gerginlik karsi tarafa da yansiyor, bunlari dusunmekten ve sacma sapan mutsuz son senaryolari kurgulamaktan bitap dustum. Nasil duzelticez bu durumu?


 
birkaç haftaya geçer. uzak mesafe ilişkisi nedir yahu.


  • roket adam  (27.12.12 23:50:00) 
aşık olmak kötü bir şey değil ki. aşk acısı çekmek de kötü değil hatta. yani bilemezsin ne olacağını, istanbul ankara arası 1 sene boyunca acayip bi aşk yaşamıştım ve kimse kimseyi s4 kuralıyla yönetmiyordu. bazen çok güzel olabiliyor ilişkiler.


  • neira  (27.12.12 23:52:17) 
aynen devam et bence. sikilicek bile olsan bunun tadını bu kadar sevmişsin bak, tadını çıkar. ek: istisnasız her şeye faydacı bakmaya çalışan bi adam olarak söyledim bunu. belki canını yakmayacak bir kız olacak hayatında bi gün, ama onu bu kadar sevecek misin? muamma. ozaman neden üzülme kaygısıyla kendini kasasın, tadını çıkarabileceğin onca şey varken? jamal diye bi fare vardı bilrsin belki, "özgür değilim, tutkularımın esiriyim" diyodu bi hikayesinde. tavsiye ederim. güzel bi kafa.


  • hope ender  (27.12.12 23:57:08 ~ 28.12.12 00:03:23) 
en mutlu insan sensin işte. kafanı aşkına vermişsin. aşık insan dünyanın en masum insanıdır. ama çılgınlıklara karşı da kendini dizginle...
kötü senaryoları da boş ver. o anın tadını çıkar. şiir yaz mektup yaz. senden beklenmeyen cümleler kuracaksın.
kısaca keyfine bak be.
  • inanmazsan inanma  (28.12.12 00:02:10) 
Geçici bi duruuum,üzülmemek için fazla kendini kaptırma. AŞK dediğin şey heycan bitene kadar. Sonrası önemli...


  • rnlelk  (28.12.12 09:02:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.