[]

şiir ve tiyatro

selam.

şu kısa ömrümde sevemediğim iki olay var abi sanatsal-sepetsel anlamda. biri, tiyatro. özür dleyerek söylüyorum, nefret ediyorum. bi de şiir.. bu çünkü hiç samimi gelmiyo bana. çoğu, sevişmeden 5 dk önce yazılmış ve olaydan sonra s.ktiredilecekmiş gibi..

hani yani bana öyle bir tiyatro oyunu söyleyin ki, ocak ayı içinde istanbulda gidebileyim buna, ve oyundan çıkar çıkmaz o diferansiyel denklemi görüp 'vay bana vaylar bana' diyebileyim. büyük bir tiyatro aşığı olayım. oyundan çıkarken boynumda fular oluşsun böyle.

düdüt: bendeki bi sorundan kaynaklanıyor olabilir bu zevksizlik, o yüzden duyurunun kategorisini teknik yaptım.

sevgiler,
sizi seven,
hope edner.

 
tek bir öneride bulunacağım. daha öncede yazmışımdır. tavsiye edeceğim şu oyuna mutlaka git.

seyyar sahne. tehlikeli oyunlar - oğuz atay
seyyarsahne.com
  • raif_efendi  (27.12.12 22:34:04) 
  • resimcini  (27.12.12 23:26:10) 
bence anormal bir durum değil. tiyatrodaki tiyatral tavır-ki bazılarında olmaz- çoğu kişinin hoşlanmadığı bir şeydir.


  • mlky lvn  (28.12.12 00:02:13) 
tiyatro konusunda sonuna kadar katılıyorum. bana yapay ve abartılı geliyor.

yazmamışsın ama, şiir konusunda da öneri istersen eğer, cemal süreya derim başka bir şey demem.
  • kül  (28.12.12 00:15:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.