[]

15 bin km bakımı

Bugün ankara'da opel servisi 550 lira çekti. sanayideki özel servis de 200'e hallederiz demişti. bütün filtreleri de değiştiriyorlar.

yaptırmasak garanti dışı kalsa ne olur. zaten servisler ne zaman aracın bir yeri bozulsa "kullanım hatası" diyor. bu yüzden otomobillerde garanti olayı biraz yalan olmuyor mu?

edit: benzinli+ seneye satmayı düşünüyorum. sıkıntı olur mu?

 
Malzemeleri kendin al, herhangi bir ustaya git taktır işte.

VW bana 700 lira dedi, özel servis 280, malzemeleri gittim orjinal aldım, ustaya gittim sonrada, castrol 4 litre yağımla birlikte 170 lira harcadım. Ustaya verdiğim parada içinde
  • grimer  (27.12.12 22:46:15) 
dizel mi benzinli mi ?


  • orta sahanın rakip yarı alana bakan dilimi  (27.12.12 22:47:14) 
550 tl nin içinde ;

yağ, polen filtresi, yağ filtresi, hava filtresi, buji, fren balataları mevcuttur.

bunların perakende fiyatı 200 tl'yi geçmez, 350 tl'de servis işçiliği alınıyor. sen o 350 tl'nin sana ne kadar yararı olur, ne işine yarar diye düşünecek olursan ki düşünme, aracın başına bir halel gelmeden seneye satarsan "ahanda benim aracım garanti kapsamında, servis onaylı" ifadesi bir işe yaramaz. bu işler bir mühre baktığından kimse umursamaz. git kendin al, kendin değiştir. hatta elleşme, madem seneye satacaksın bir şey olmaz. araç sanırım 1.5 yaşında falan. benzinli araba arkadaş, çalışmıyorsa ya akü bitmiştir ya benzin.
  • orta sahanın rakip yarı alana bakan dilimi  (27.12.12 22:59:44) 
ikinci el değeri garantililere göre daha düşük olur. tüm servisler öyle hemen 'kullanım hatası' demiyorlar. satmayı düşünüyorsan bence yaptır gitsin.


  • roket adam  (27.12.12 23:28:17) 
"benzinli araba arkadaş, çalışmıyorsa ya akü bitmiştir ya benzin"

:) dogru
  • isminivermekistemeyensuser  (27.12.12 23:32:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.