[]

Alkol kullanmayan yalnız adam ve içkili konser ortamları

Mevzuyu uzatmadan şöyle anlatayım.

Alkol kullanmıyorum ve tekim. Dünya gözüyle bazı sanatçıların konserine gitmek istiyorum ve bunlar çoğunlukla küçük (öyle tahmin ediyorum), bar tarzı yerlerde konser veriyorlar. (jay jay johanson, ceylan ertem, birsen tezer vs)

1 - Alkol kullanmamam bu yerlerde çok göze batar mı?
2 - Sap gibi takılmamın bir problemi var mı sizce? (derdim karı-kız düşürmek, ortam yapmak değil. biraz stres atıp, eğlenmek)

Bu da benim bugün görüp, gidemediğim için pişman olduğum bir konser kaydı.
S.O.S. - Eksik Şarkı
www.youtube.com

 
1. Biraz göze batabilir ama çaresi de var: Meyve suyu.
2. Sap gibi takılman problem değil ancak bazı mekanlar "sap"ları, yani tek erkekleri içeri almıyorlar. Ayrıca bu tür yerlere tek başına "stres atmak" için gidiyorsan, tek gelmiş olmayı sorun edebilir ve "niye yalnızım ben" bunalımına girebilirsin. Size herkes birileriyle konuşur, dans eder... Orada öylece tek başına oturmak biraz düşündürebilir.

  • otonom  (27.12.12 22:24:46) 
1. bir şey olmaz. demişsin zaten ortamla işim olmaz diye.
2. bir sorun olmaz ama almayabilirler. o sorun olur.

  • periphery  (27.12.12 22:26:11) 
ne güzel şarkı be. durum bende de aynı raif_efendi. ben bu iki sorudan evvel kendim sorun ediyorum. sıkıyorum yani kendimi. berbat bi duygu.
1. sen bunun eksikliğine takılmazsan arkadaşların da hiç önemsemezler. ortamdaki diğer insanlara değinmiyorum bile. onlar farketmezler bile.
2. sap sap ortada dans etsen garip olabilir. hepsini bırak sen kötü hissedebilirsin.

bu da benden. www.youtube.com
  • klark  (27.12.12 22:34:09 ~ 22:34:45) 
@klark

aslında danslık bir durum yok gibi. açık hava konserlerine filan gittiğim zaman kendimi o hafta için bile olsa nispeten yenilenmiş gibi hissediyorum. bağırtı, çağırtı, duyguların açığa çıkması filan güzel.
mesela maça gidince böyle olmuyor. devamlı bir stres hali. daha çok yoruluyorum. konser de ise sürpriz ile karşılaşma oranı nispeten az :)

Ben gideyim, bir kenarda şarkılara eşlik edeyim, o enerjiyi biraz hissedeyim yeter. kız arkadaş olsa senin her sevdiğini sevmiyor. tek başına olmuyor. iki erkek gitmek durumu daha da karmaşıklaştırıyor vs vs.

Sanırım bir nane olmayacak bu gidişle :)
  • raif_efendi  (27.12.12 22:39:39) 
niye göze batsın yahu. git soda al, meyve suyu al, keyfine bak. sap gibi takılmanda da bi sorun olmaz eğer milletin tepesinde dikilmezsen. kendini iyi hissediyorsan öyle git nolucak.

bi de iki erkek gitmek neden olayı karmaşıklaştırıyor anlamadım. ben gitmek istediğim bi konser olur da arkadaş grubumu ikna edersem topluca erkek erkeğe gidiyoruz eğleniyoruz, ne var ki bunda?
  • roket adam  (27.12.12 23:29:13 ~ 23:29:58) 
Birsen Tezer konserine geçen sene gittim, tektim ve içki içmedim, göze de battığını düşünmüyorum ben. Dinleyici kitlesi belirli konserlerden bahsediyorsun zaten. Keyfini çıkar, oraya 10 kişilik grup halinde gelenler bile o karanlıkta yine tek kalıyor, kimse birbirini görmüyor doğru düzgün.


  • Hallerlale  (27.12.12 23:54:36) 
Jay jay johanson'in tarihinden emin olmamakla birlikte, ilgilenirsen sana eslik edebilirim. Adam 100 kere geldi, ben ya da o olmeden goreyim istiyorum. Bunu Dio icin soyledigimde adam oldu orasi ayri.

Konserlere yalniz gitmek pek eglenceli degil ama disardan bakildiginda da absurt kacmaz.
  • lotesse  (28.12.12 00:05:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.