[]

bluetooth kulaklık önerin!

selam size şanlı pers ordusu,

bana samsung (note2) cihazla kullanılacak bir bluetooth kulaklık önerebilir misiniz?

sesi iyi olsun, tuşları hassas olmasın, mümkünse şu model gibi olsun: www.hepsiburada.com

yani yakaya takılsın oradan kabloyla kulağa kulaklık uzansın falan. ''e bunu al işte!'' dediğinizi duyar gibiyim ama büyük kırmızı uzun buton aşırı hassasmış. o tuş normal durumda basınca son aranan kişiyi arıyormuş. alanlar genellikle şikayetçi. bugün biri de aynı dertten yakınınca almaktan vazgeçtim.

var mı şöyle sağlam, sade, kaliteli bir önerisi olan?
şu nasıldır mesela: www.vatanbilgisayar.com (uyumlu mu bilmiyorum gerçi hiç düşünmeden verdim...)

ayrıca bir soru daha bluetooth denen meretin kafaya yakın olması zararlı mı gerçekten. bu konuya hakim biri grüş belirtirse sevinirim...

 
jabra clipper


  • winstoncash  (27.12.12 20:26:44) 
hm1500'ü bir yıldan fazladır kullanıyorum. hassas falan değil o tuş. zaten sık dokunacağın bir yerde tutmuyorsun ana üniteyi. şarj süresi gayet iyi. Note2 ile aynı cihazla da şarj edebiliyorsun. gayet kullanışlı yani.


  • godless frog  (27.12.12 20:30:08) 
tamam da neye göre jabra clipper. bir kere kablosu uzun. pek düzgün bir tipi de yok. merak edenler için su tabloda ilk üçü: www.vatanbilgisayar.com

@godless işte böyle cevaplar istiyorum :D almamamın tek sebebi o. aslında arkadaşım da doğru yerde tutarsan bu sorunu yaşamazsın dedi ama bilemedim. neyse bakalım. kalbim ondan yana ama araştırmaya devam şimdilik...
  • kisa bisey olsun istemistim  (27.12.12 20:30:58 ~ 20:32:10) 
bence al 1500'ü. hem titreşimli falan. telefonu tam ayarlarsan arayan kişinin adın falan da söyler zil sesi yerine telefona dokunmazsın bile araç kullanırken falan.


  • godless frog  (27.12.12 20:37:29) 
oha arayan söyleme özelliği olduğunu bilmiyordum. keşke öyle bir şey olsa diyordum ben. nasıl oluyor peki? yani ''tam ayarlarsan'' derken neyi kastettin tam olarak?


  • kisa bisey olsun istemistim  (27.12.12 20:41:21) 
valla birader önce iyi bi inceleseydin keşke. jabra clipper kablolu değil, 3,5 mm jak girişi var, istediğin kulaklığı bağlayabilirsin, yanında verilen kulaklığı kullanmak zorunda değilsin. sesi iyi olsun demişsin, sesi çok iyi. tuşları hassas olmasın demişsin, kendi iraden dışında basman mümkün değil. kulaklık konusunda jabra kalitesinden bihaber isen zaten tavsiyemi hiç dikkate alma. şöyle renkli cıvıl cıvıl "düzgün tipli" bi kulaklık senin işini görür.


  • winstoncash  (27.12.12 20:42:13) 
@winstoncash

şimdi jabra clipper dediğin modeli doğru anladıysam (linkini ilk cevapta verdiğimse eğer yani) evet beğenmedim renkli olanlarını. birincisi; ben o kabloyu kullanmak istemiyorum diyelim sorumda da belirttiğim gibi kısa kablolu olmasını istiyorum. bir de istediğim uzunlukta kabloya sahip kulaklık bulmakla mı uğraşacağım? gördüm kablonun değişebildiğini. o kadar parayı vereceğim bir de kablo alacağım öyle mi? biliyoruz jabra'yı da benim istediğim modelde kulaklığı yoksa ne yapayım kalitesini. tip konusuna gelirsek eğer, verdiğim linktekini kastetmişsen clipper derken, klipsinin kullandıkça sıkıntı çıkarmasından şüpheliyim. tuşları sağlama benziyor. hatta eğer kablosu istediğim gibi olsaydı klipsi çok da umursamazdım, zira siyah olanı gayet güzel görünüyormuş. atlayabilirdim: www.hepsiburada.com

ayrıca yüz küsur lira verecek olsaydım önerdiğini değil bunu tercih ederdim: www.hepsiburada.com
  • kisa bisey olsun istemistim  (27.12.12 20:58:15 ~ 21:03:04) 
lg nin soyle bir modeli var. ben bunu kullaniyorum, gayet hos.

www.amazon.com
  • crucio  (27.12.12 21:23:01) 
arayanı play.google.com gibi bir uygulamayla söyletebilirsin. ilk 10-15 aramada türkçe isimler için tam anlamayabilirsin de sonra alışıyorsun.

ben 7/24 araba kullanıyordum bir önceki işimde. android telefonla kullanarak telefona hiç dokunmadan arama/mesaj atma/navigasyon/facebook/twitter/foursquare kullanıyordum takılmadan. ki en son galaxy s3 sayesinde telefonu 3 gün ellemediğim bile oluyor :)
  • godless frog  (27.12.12 21:43:17) 
bu anlattıklarım hepsi sadece samsung kulaklıkla değil, bütün bluetooth kulaklıklarla olur büyük ihtimalle. samsung'un artısı titreşimi. kulaklık kulağında değilken bile uyarıları titreyerek alıyorsun.


  • godless frog  (27.12.12 21:44:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.