[]

cardfinans go limit arttırımı

5 senelik cardfinans go kullanıcısıyım. bin tl limitim var. 2 senedir aktif olarak çalıştığım halde bunlar beni hala öğrenci sanıyorlar. öğrenciyken pek düzenli ödeme yapmıyordum ama son zamanlarda düzenli ödemelerim var. kartı aktif kullanıyorum. şimdi yarın almak istediğim birşey var ve limitim yetmiyor. 1200 tl kadar eksik kalıyor. arasam hemen 1200 tl lik bir arttırım yaparlar mı bunlar? verebileceğiniz taktik var mı?

tenks


 
Hemen olmaz o işler kademe kademe.Bir anda 1200 tl arttırım yapmazlar.500 tl anca.


  • lola35  (27.12.12 20:14:28) 
finansbank işsiz bile olsan o limiti arttırır. aramana bile gerek yok internet şubesine gir direkt soruyorlar girdiğinde, atm'ye tak kartı şak limiti arttıralımmı mesajı. internet şubesinde gelirini ve istediğin limit miktarını talep ediyorsun. gelirini yüksek girersen kanımca istediğin limiti vermeleri lazım.(gelirinin 2 katını alabiliyorsun) tabi mevcut limitinin belli kademelerine kadar sanırsam.


  • maden suyu  (27.12.12 20:16:30 ~ 20:18:04) 
limit arttırım taleplerine call center dan müdahale edemediklerini söylediler :@ talebimi merkez 5 gün içinde değerlendirecekmiş. fök.

güncelleme: telefonla limit talebimden 4 5 saat sonra mesaj geldi limitimin arttığına dair. geliri tavsiye edildiği gibi sallamıştım :D
  • flexin  (28.12.12 14:36:02 ~ 31.12.12 08:29:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.