[]

Samsung Galaxy Note kullananlar memnun musunuz ?

S3'le karşılaştırınca hangisini almak daha mantıklı şu dönem ? Bir de yakınlarda kampanya falan var mı bu aletleri uygun fiyata alma imkanı sağlayan.




 
ben kullandım kısa bir dönem.

note 2 kullanmıştım. kullanırken anladığım tek şey sıradan bir insana göre olmadığıydı. yani daha çok iş adamlarına göre tasarlanmış gibiydi. özellikler güzel ama sürekli hmmm ceo olsam kullanırdım diyorsun. iphone'a geri döndüm.

bu arada s3'ü de inceleme şansım oldu. güzel telefon ama fandroid değil fanboy'um biraz.
  • empati kuramayan psikolog  (27.12.12 19:38:51) 
Ben kullaniyorum. Bunu da note'umdan yaziyorum. Sarj olayi kotu. Gun icinde cok az kullanirsam ancak goruyor aksami. Onun disinda cok guzel. Buyukluk bir seyler okurken, internette gezerken, bir seyler izlerken cok iyi. Ama tek elle internette gezmek veya baska bir sey yapmak buyuk sikinti. Ben cogunlukla iki elimi de kullaniyorum. Tek elle internette gezerken hatta hem bas parmagi hem de isaret parmagi kullaniyorum. Yine de ekranin her yerine ulasamiyorum. Pisman degilim ama bunu aldigima. Pantolonlar dar degilse cebe rahatlikla sigiyor. Bir de bunu kullandiktan sonra s3 bile ufacikmis gibi geliyor. Tabi bir de hala jelly bean alamadim. Samsung ne zamana kadar destek saglar o da muamma. S3'te jelly bean var su an. Sizin icin onemliyse bunu da dikkate alin.


  • lemmiwinks  (27.12.12 19:51:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.