[]

üniversiteli cancişler bi baksın

şimdi ben bi üniversite okumak istiyorum ama kafamda soru işaretleri var. devam zorunluluğu nedir derslere. bizim arkadaş okan üniversitesinde okuyo. sadece sınavlara git geçersen bakmazlar devamsızlığa demişti. sizinkiler nasıl? özellikle arelle bilim üniversitesini merak ediyorum, aslında hepsini merak ediyorum.




 
mimar sinan güzel sanatlarda sıkıntı yapmıyor çoğu hoca ama bazıları devam zorunluluğu istiyor.hocadan hocaya değişir bu çoğu yerde.


  • kırmızıgözlüağaçkurbağasıyeşili  (27.12.12 18:50:25) 
%60 olan sizin hangi üniversite oluyo?


  • sifirdokuzucuolanvarmi  (27.12.12 19:09:37) 
hiç derslere gitmesem sadece vizelere gitsem. kamuda çalışıyorum anasını satiyim ya, 5 den sonrada ders olmaz herhalde. aksilik ki okuycağım bölümün 2.öğretimi de yok.


  • sifirdokuzucuolanvarmi  (27.12.12 19:12:56) 
bizde %70. gelmezsen kalıyorsun. baya net. ben yoklamayı sallamıyorum diyen hocaya bir kez denk geldim. o da bu uygulamanın ilk yıllarındaydı.


  • raikkonen  (27.12.12 19:35:38) 
üniversiteleri geçtim her bölüm için değişir ki bu. genel olarak bir şey diyecek olursam, hukukta devam zorunluluğu yoktur. onun dışında üniversite-bölüm-hoca üçgeninden belirlenen ve değişken bir faktörden bahsediyoruz.


  • hayley williams ile evlenecek genc  (27.12.12 19:41:32 ~ 19:41:51) 
okumak istediğim bölüm hukuk değil beslenme ve diyetetik. bu bölümü merak ediyorum


  • sifirdokuzucuolanvarmi  (27.12.12 20:12:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.