[]

Ebay gitar getirmece

www.ebay.com

Selamlar linkteki gitarı ebayden getirtebilir miyim? Ve getirtebilirsem vergisi ne kadar olur? Sanıyorum belli bir meblağ üstündeyse vergi ödüyormuşuz öyle bir şey duymuştum bi ara en azından. Buraralarda fiyatlar 5-6 bin lira ivarlarında uçuyor o nedenle yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.


 
hocam bu bi kere açık artırma ve türkiyeye gönderimi yok ayrıca fiyat 1000 usd üstüne çıkarsa sadece vergi yetmez bu iş için.


  • saiko  (27.12.12 18:34:35) 
satıcıyla görüşürsek gönderim yerlerini yahut ücretini tekrar gözden geçireceği gibi bir şey anladım ama... zaten bu araştırmamın sebebi de açık arttırmaya teklif vereceğim. 1000 dolar üstüne ne gibi yükümlülükler biniyor acaba?


  • mark amca  (27.12.12 18:37:14) 
beyanname açılması vs gibi şeyler, tam ayrıntısı aklımda yok ama gümrükçü tutman gerekir.

satıcı da yanaşmayabilir ürünü bu tarafa göndermeye, ücreti gözden geçiremez çünkü açık artırma nerde kalırsa ordan yollar.
  • saiko  (27.12.12 18:49:15) 
yüzde 25 gümtük vergisi var. ayrıca dhl gibi özel bir kargo şirketi ile gelirse beyanname+depolama vs için de sağlam geçiriyorlar.


  • flexin  (27.12.12 18:54:07) 
bir de bunun üstüne kargo ücreti yüksek olacaktır, stratlar 2,5-3 kilo, zarar görmesin diye de sağlam paketlenir. astarı yüzünden pahalıya gelir o iş bence. gitar güzelmiş ama.


  • ohtararan  (27.12.12 18:58:03) 
vay arkadaş yine düdükleyecekler yani. kaldı hayaller bir başka bahara. eyvallah tüm cevap verenlere.


  • mark amca  (27.12.12 19:03:42) 
o zaman öyle diyorum arkadaşlar oralarda olan varsa ve yardımcı olmak isterlerse mesaj atsınlar görüşelim. öneri için teşekkürler killerbee.


  • mark amca  (27.12.12 19:15:58) 
uyarı:

yukarıda bir arkadaş belirtmiş 1000 usd üstü için sadece dhl beyanname ve gümrük hizmeti istemez, bu ürünü ithal ettiğinize dair elinizde fatura vs olması gerekir neyle alırsanız alın.
  • saiko  (27.12.12 19:38:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.