[]

Kafasına göre kaloriferleri kapattıran yönetici.

Çengelköy Ata2 de en üst katta oturuyoruz. Bilen bilir, oldukça rüzgar aln tepede bir site. Kaloriferin gece bile düşük ısıda yakılmasına dair yönetim kararı var. Hadi geceyi geçtim gündüz bile kapttırıyor.Benim en üst katta g.tüm donuyor. İki küçük çocuğum var. Biri zaten kronik bronşit.Yönetici çok da cadaloz bir kadın.Kapıcının eli kolu bağlı açamıyo kaloriferi. Gidip konuşsam, çok şirret biri, kavga çıkacak. Ne yapsam ne etsem. Yönetim kararını uygulamıyo. Noter kanalıyla bi uyarı, protesto filan çekilebilr mi? Bi yol gösterin be duyurucular!




 
benim bütün bildiğim merkezi sistemli evlerde zaten geceleri kapatılır kalorifer kazanı. nihayetinde herkes yorganlı vs.

eğer sadece sizin katta (en üst kat olmasından dolayı) sıkıntı varsa, o zaman apartman yöneticisinin çatıya yalıtım için apartmandan para toplaması gerekir gibime geliyor. bütün daire sahiplerinin para vermesi lazım bu durumda.

ama bence önce bir diğer katlardaki komşularınıza danışın, onların evinde de durum aynıysa, yöneticiye gidin direkt toplaşıp...
  • loveinaflipbook  (27.12.12 13:28:46) 
Gece yakılsın ben de çok istemiyorum zaten, insanın ağzı burnu kuruyor, nem kalmıyor havada. Ama bu gün içinde de çok düşük ısıda yakıyor ya da hiç yaktırmıyor. Apatmanda çatıda yalıtım ve giydirme mevcut ama yine de yanmazsa= ısınmıyor. Zaten herkes o denli üşüyor ki gece bile 9 derecenin altına düşerse yansın kararı çıkarıldı. Benim gibi şikayetçi en az 11 daire var.ne yapıcam bilemiyorum artık. Yasal olarak hakkımı nasıl arıycam. Avukat tutmak gerekir mi?


  • old possum  (27.12.12 13:36:38) 
yönetim toplantısı yapılıyor mu? yapıldığında dile getiriyor musunuz bu problemi? yapılıyor ve buna rağmen karar uygulanmıyorsa o zaman belki hukuken bir şeyler yapılabilir, avukat arkadaşlar varsa daha iyi bilirler.

ama yönetim toplantısı falan yapılmıyorsa, hemen yapın. toplayın herkesi, anlatın yöneticiye, kardeşim donuyoruz, kendi evimizde mi ölelim falan deyin işte ne bileyim :)
  • loveinaflipbook  (27.12.12 13:47:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.