[]

powerball markası önerir misiniz? (boyun düzleşmesi için)

boynumda düzleşme var.
bayağı ileri. ara ara çok katılaşıyor. ağrı oluyor. bol bol hareket etmem lazım.

kolumda ve omzumda da his azalması ve ağrı var. powerball'un iyi geleceğini. kan dolaşımını arttıracağını düşünüyorum.

ancak nasıl bir şey almalıyım hiç fikrim yok. kalitesi, fiyatı, bana uygunluğu, çeşidi, işe yararlığı. yardım rica ediyorum.

 
işe yarar mı bilmiyorum hocam ama bende var. kullanılmıyor öylece kenarda duruyor. ilgilenirsen mesaj atarsın.


  • nickim onbes harf  (27.12.12 12:10:37) 
aynen bende de var powerball yatıyor kendisi. NSD marka kaliteli olan. hizlial.com'dan almıştım.

benimki satılık değil
  • wampex  (27.12.12 13:05:57 ~ 13:06:29) 
boyun düzleşmesine powerball'un iyi gelebileceği fikrine sen kendin mi kapıldın yoksa herhangi bir doktordan onay aldın mı?

bana direkt felce koşarsın gibi geldi. doktora gitmediysen, git. seni fizik tedaviye yönlendirecektir, orda da eline powerball vermezler diye tahmin ediyorum.

ayrıca olay kan dolaşımının azalması değil, damarlarının gerilmesi nedeniyle kanı iletememesi. yani istediğin kadar kan dolaşımını arttır, kan ordan geçemedikçe hiçbir anlamı yok.

düzgün bir doktora gitmelisin bence bir an önce, aman diyim sakat falan kalma.
  • loveinaflipbook  (27.12.12 13:24:53) 
fizik tedavi falan gördüm. ama geçmedi. beş dakka pc başına otursam yine ağrılarım başlıyor.

vücudu hızlı sallamak iyi geliyor ama, bir defasında lunaparkta trene binmiştim. öyle bi salladı ki, ağrılar bi anda yok oldu.

ama yine de doktora danışayım. sömestirde giderim.

cevap ve uyarılar için teşekkürler....
  • gijilti  (27.12.12 17:20:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.