[]

Kullanıcı adınızın bir anlamı var mı?

Evet mutlaka vardır ama zevk olsun diyemi bu ismi seçtiniz yoksa alttan alttan derin bir anlamı olsun diye mi seçtiniz?

Örneğin yukarıda sabit olan duyurucuların isimleri çok hoşuma gitti çok orjinal ve komik buluyorum,

Paraçokomel eğrisi,
tuvalettekamufleolmayaçalışanhamamböceği(süper isim),
esmeraldasarisinalma(buda süper), gibi..

birde ilk okuduğumuzda anlamsız gelen ama birşey ima eden nickler var örneğin bir ilaç adı gibi yada vücudumuzdaki bir kemiğin latince adını seçmiş isim olarak.

Sizde durum nedir? Komik ve orjinal bir isim geldi aklınıza öylemi seçtiniz yoksa derin bir anlamı mı var?

 
Bi' grup keşfettim. İsveçli bir endüstriyel metal grubu. İndirdim albümünü şarkılarını dinliyorum. Albümdeki tüm şarkılar güzel ama sadece 1 tanesinin girişini sevmiyorum. Sonra nerden aklıma geldiyse şarkının adını (Hjarteblod) google translate'den Türkçeye çevirdim. Tak, benim adım (Can) çıktı. Lan dedim ne güzel, kullanırım bunu. Kullandım.


  • hjarteblod  (27.12.12 11:16:02) 
roman yada bir film idi uzun zaman oldu. kadınların rüyalarına girip onlarla sevişen bir cinin adı.


  • zenigt  (27.12.12 11:17:11) 
bir rammstein şarkısı benimkisi. ki "alaman endüstriyel metali manyağı" olarak en az dinlediğim şarkıları.

çook eskiden bir yere üye olacaktım. aklıma hiçbir şey gelmiyordu. o an der meister çalıyordu ve telaffuzu güzeldi.

öyle aldım. ARTIK KİME SORSAN BİLİRLER...
  • der meister  (27.12.12 11:20:34) 
soviyet ulusal havayolu idi aeroflot. logosu hoşuma gitmişti. hala da gitmekte.


  • aeroflot  (27.12.12 11:22:21) 
2006'nın sonlarında ekşi'den okur hesabı alıyordum. nasıl olsa okur hesabı lan, bi şey olmaz bundan diye düşünüp dandik şeyi yazdım. sonra bi baktım hesabı çaylağa çevirmişler. yazar olacağımı bileydim farklı bir şey seçerdim.


  • zgrydn  (27.12.12 11:25:06) 
benimki çok net memnun kaygısız var o işte.

(bkz: 90'lı yıllar )
  • memnun1  (27.12.12 11:30:17 ~ 11:30:41) 
cevher kısmının bir anlamı var benim için ama 67 kısmı tamamen bir cinnetin ürünü. internetin ilk yıllarında isim beğenmeye çalışırken o olmaz bu olmaz faslından sonra klavyeye kafa attım 67 oldu, pekala cevherassdsasf gibi birşey de olabilirdi.


  • cevher67  (27.12.12 11:30:38) 
adımın ecnebicesi :)

türk olmayan kimle tanışsam ç harfinde sıkıntı yaşıyorlar abuk sabuk şeyler çıkarıyorlardı sonra biz sana sesilya diyelim mi sıkıntı olur mu diyorlardı, sonra sonra ben de adımı sorana sesilya demeye başladım. olaylar olaylar.

çok memnunum.
  • cecilia  (27.12.12 11:37:59) 
üşüyorum.


  • oda sicakliginda saklayiniz  (27.12.12 11:49:10) 
hiçbir anlamı yok maalesef. cok da sacma


  • enkolaykullaniciadi  (27.12.12 12:22:49) 
ingilizce türkçe sözlüğü açtım gözüme ilk çarpan kelimeyi yazdım.


  • xenophobe  (27.12.12 16:16:54) 
ekşi nikimin kendimce kısaltılmış hali ile yeni bir hesap açmıştım duyuruda. bu gizem, bu paranoya nedense? aslında, özgür fiyonk makarna.

msn'in yoğunlukla kullanıldığı zamanlarda bir makarna hakkında küçük tanımlar yazıyordum. millet pek bi ilgilendi benim yazdığım püsürlerle. o dönemde de ekşide yazar oldum. öylece kaldı. seviyorum gene de...
  • mkrn  (27.12.12 19:29:17) 
kafka ve karanligi.ikisini de severim biri digerini pekistirince daha cok severim


  • kafkara  (27.12.12 23:05:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.