[]

bir portmanto buldur be sözlük

sevgili romalılar,

evime şu portmantoyu aldım www.praktiker.com.tr

almaz olaydım. demonte tabi. paketi açmamla dumura uğradım. bütün çivi vida bağlantı materyali ne varsa karma karışık bir poşetin içine doldurup paketlemişler. kurulum şeması ise 4 resimden ibaret.

şimdi bunu iade etmek istesem 50 kiloluk iki parça koliyi arabaya yükleyip praktikere geri götürmem zulüm. yenisini şundan www.hepsiburada.com aliyim diyorum. daha önce adore'nin demonte mobilyalarını bir çok kez almıştım. kurulumu kolay olmasa da ustalık istemiyor.

bilindik markaların portmantoları çok kazık ve bişeye benzemiyor. ne yapiyim bir portmanto buldurun :/

 
aldığını usta çağırıp yaptırırsan daha ucuza kapatabilirsin olayı.


  • nedendir bilinmez  (27.12.12 09:00:47) 
www.adoremarket.com

bizde bu üründen almıştık. eşimle birlikte kurduk, babası mobilyacı olduğundan pratiği vardı kolayca kurduk.

adorenin daha doğrusu bu tür demonte satılan mobilyaların üç aşağı beş yukarı kurulumları aynı mantık ve resimleri pek açıklayıcı değil. o da bütün vidaları tek poşetli göndermişti. gerçi kılavuzu bayağı anlaşılırdı ama eşimin tecrübesi olmasa bir gün uğraşırdık herhalde. bi de ağaç en ufak şeyi yanlış yere çaksan telafisi çok zor deforme oluyor.

sen iadeyle falan uğraşma. bi usta tut ona kurdur. o kurarken yardımda edersin, mantığını kaptıktan sonra daha sonra aldığın ürünlerde kendin kurarsın. şarjlı tornavida falan lazım hem.

edit: ha bi de adorenin ürünleri kalite açısından gayet iyi. bu işten anlayanlar öyle diyor yani. eğer aldığın üründen memnun değilsen diye ekleyeyim dedim. kitaplık, pc masası ve banyo dolabı da aldık sonradan.
  • yue  (27.12.12 09:26:37 ~ 09:30:43) 
birader şimdi sen 250 liralık portmantoyu monte edemediğin için atıp yenisini mi almak istediğini söylüyosun? hayat sana güzel valla.

nerde oturuyosun söyle de gelip monte edeyim hayrına.
  • robin crusoe  (27.12.12 09:34:11) 
@robin crusoe

yok yahu niye çöpe atiyim. iade edip adore'nin modellerinden birini almayı düşünüyordum. daha önce 3-4 kez almıştım adore'den. hepsini de 1-2 saatte kurmuştum. adamlar tek tek bütün vidaları numaralandırıp hangisini nereye takacağını gösteriyor. bunu da aynı mantıkla kurarım diye düşünmüştüm ama dediğim gibi bağlantı elemanları hepsi karışık ve bunlarla ilgili tek bir açıklama yok.

neyse şimdi iade edip yenisini almaktan ve bir dünya daha hamallık yapmaktan sa kendim kurmaya çalışacağım sanırım.
  • kumulatifvergimatrahi  (28.12.12 08:26:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.