[]

saç boyası/kınası bir merak sorusu

Hazır duyuruyu açmışken salak bir soruyla karşısındayım
Şimdi millet benim yıllardır uzun ve siyaah (hatta varsa öyle bi renk adı, siyah ötesi) saçlarım var ve boyayla kuaförle şunla bunla işim hiç olmadı zır cahilim.
Ben bu saça 4-5 ay önce kına yaktım ama saç kınası değil bildiğin kına hani düğünlerde yakılanlardan :)) iyi oldu parlak parlak yaptı sevindim filan
bi de çok ucuz bişey la
Neyse şimdi benim bi tel saçım vardı beyaz. Çok severdim kendisini :) saçma ama öyle tefekkür kaynağımdı benim. Kına yaktım yakalı bu teli göremiyordum ki dün gördüm Kızıl olmuş!
ama aşık oldum ya ben o kızıla nasıl güzel canlı parıl parıl bir renk.
Şimdi merak ettiğim:
Beyaz saça kına yakılınca böyle kıpkızıl mı olur herkeste? (tek tel üzerinden yorum yapamadım merak ediyorum)
Eğer oluyorsa, çok güzel bi renk ya la neden kına yakmıyor kadınlar? (saçlarımın hepsi beyaz olunca yaksam kıpkızıl olur muyum ki ehe he)
Kız muhabbetlerinden duyduğum kızıl renk çok zor tutturulan ve çabuk akan bi boya imiş, eğer bu doğruysa kına nasıl 5 ay sonra bile kıpkızıl ki?
Evet gece gece bunları düşünüyorum

 
kızıldan ziyade turuncu olur.
kızıl olması için içine başka şeyler karıştırmak gerekir. ki oda bilinen şeyler olsa bile deneme yanılma ile bulunur.
bir de kokusu pek sevilmez.
boya çıktı mertlik bozuldu zaten. kınayı hatırlayan gelsin.
  • goldentitan  (27.12.12 01:53:09) 
saçlarında beyazlar çıkmış olan bir kadının en yapmaması gereken şey saçlarını kızıla boyamak ya da kına yakmaktır. tek tek olunca güzel görünmüş sana o, yoksa bok gibi olur, elektrik teli gibi bir turuncuya dönüşür ıyyy


  • kadifepanter  (27.12.12 07:45:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.