[]

Yeni bir hobi tavsiyesi ?

gençler işten eve 7-8 gibi dönüyorum. gece 12ye kadar vaktim oluyor. yıllardan beridir pc oyunları falan oynarım hiç sıkılmam. birkaç aydır hiç sarmıyor oyunlar. zevk alamıyorum birden birşey oldu. diyorum ki bu boş saatleri birşeylerle değerlendirsem. ne yapsam acep ? aklımda klasik gitar alıp öğrenmek var. yutupta bulayım ders takılayım kendi kendime diyorum. başka ne gibi önerileriniz olabilir ? siz neler yapıyorsunuz işten sonraları falan ? (kitap oku gibi değil hobi şeklinde,el becerisi gibi olursa daha iyi )




 
o saatte gitar mitar çaldırmazlar sana.
sen en iyisi photoshop olaylarına gir. ya da e-book. oku :) iyidir ben de okuyorum.

  • mahsunkul  (26.12.12 19:22:04) 
enstrüman tek başına öğrenmek zor, ben de gitar aldım, ama zorlayıcı bir faktör lazım hoca gibi. bence saksafon vs. gibi bir enstrüman öğren hoca ile, ya da bir spor öğren tenis vs.


  • medievalman  (26.12.12 19:22:47) 
saksafon gibi üflemeli enstrümanları bir çalarsın, iki çalarsın sonra komşular kapında olur, hele ki akşam saatlerinde. ama gitar falan pek de sorun olmaz, öğrenebilirsin tabi.

onun haricinde tek mi yaşıyorsun bilmiyorum ama ben yeni taşınmak üzere olduğumdan dekorasyon, tasarım...vs olaylarına bakıyordum da, baya da hoşuma gittiğini farkettim. boş zamanlarımda saçma sapan ucuza metalden, camdan yapılmış şeyler alıp, basit değişiklikler yapıp evi dekore etmeyi düşünüyorum. iki gün önce başladı bu merak bende de.

tabi spor da olabilir ama akşam saatlerinde iş çıkışı halin kalır mı, o var.
  • philus  (26.12.12 19:32:37) 
bi deste kagit al, magic trickler var internette, onlari deneyebilirsin.


  • march or die  (26.12.12 19:33:49) 
radyo yayını yap.

ybia.Caster.fm


şöyle bir şey becerebilirsin sanırım?
  • mahsunkul  (26.12.12 19:34:02) 
yukarıda da söylendiği gibi gece gece klasik gitar çalmak problem olabilir. illa gitar çalacam diyorsan elektro gitar al, takarsın kulaklığı, çaldıkların kulağında bangır bangır öterken 1 metre ötenden hiçbir şey duyulmaz. hem bilgisayara indireceğin programlarla elektrodan klasik gitar sesi de çıkarırsın, benim arkadaş piyano sesi yüklemişti, elektroyla piyano çalıyordu.


  • yemrem  (26.12.12 19:36:28) 
kibrit ev.


  • adriana go go go diyen adam  (26.12.12 20:04:10) 
akşam kursu olan bir şeye git bence. en azından sosyalleşirsin.


  • bira sisesi kapagi  (26.12.12 20:30:58) 
bilgisayarı kapat. yayın mayın boşver.
maket çok eğlenceli bişey kesinlikle :)

  • njtbcrn  (27.12.12 03:45:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.