[]

paranormal ev

siyaset.milliyet.com.tr

gene yanmış. dindar değilim. kolay kolay hiç birşeye inanmam; ama hile hurda yok gibi. cin değilse bile metafizik olaylar olduğu ortada. sizce?


 
buyrun mantıklı bir açıklama:
www.eksisozluk.com

inanmayın böyle şeylere ya. hele şahit akp'li bir vekilse hiç inanmayın bence.
  • flexin  (26.12.12 14:31:50 ~ 14:32:27) 
abi madem bu kadar kıl bi durum çok mu zor eve 2 kamera koyup da takibini yapması. herkes hayret içinde ama kimse böyle bir şey yapmıyor. çocuk büyük ihtimalle piroman. mal mal işlerle uğraşıyorlar.


  • oldtimer  (26.12.12 14:34:14) 
ailenin tipe bak alayı at hırsızı gibi, bunlardan herşey beklenir, kız rahatsız sanırım.


  • docrivers  (26.12.12 14:43:33) 
ne pirim yapıyor bu konu arkadaş! param olsun ilk fırsatta cinli, yatırlı film çekicem valla.


  • merhum  (26.12.12 15:27:57) 
vekil pyromancer olabilir gibime geldi bilemedim

ne hoca ne vali ne mütfü çözebilmiş, vasıflara gel.
  • naw man fuck that  (26.12.12 15:30:05 ~ 15:30:49) 
benim için bu haber ülke olarak iyice mala bağladığımızın kanıtıdır. arada böyle haberlerin çıkması, kamuoyu oluşturulması iyi oluyor. ne kadar fazla sayıda gerizekalıyla aynı toprağı paylaştığımı hatırlayıp bu ülkeden kaçmak uğruna verdiğim mücadeleyi körüklüyorlar.


  • sir gawain  (26.12.12 15:41:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.