[]

Tavsiye edeceğiniz Strateji oyunları

Aziz Roma'lılar, yurttaşlar!

Total War, WoW ve Red Alert hariç tavsiye edeceğiniz "yeni" strateji oyunları neler olur?


 
rise of nations


  • kadirgali huseyin olmayan adam  (26.12.12 12:45:38) 
yeni bilmiyorum ama eski olarak empire earth..


  • drdolantin  (26.12.12 12:47:52) 
europa universalis


  • lutah  (26.12.12 12:49:06) 
go..


  • ademolog  (26.12.12 12:50:08) 
Age of Empires


  • Godless  (26.12.12 12:56:16) 
rise of nations +1

patriots and thrones ek paketi ile ama.
  • ykyt  (26.12.12 13:02:46) 
Heroes of might and magic serilerini deneyebilirsin.
Ayrica wow strateji degil.

  • eranicus  (26.12.12 13:27:02) 
Starcraft I ve II (yenisi bu)
Uzayda geçen iki tane oynadığım vardı unuttum adlarını, hatırlarsam yazarım, ama çok yeni değiller.

  • puc  (26.12.12 13:34:21) 
warhammer 40k dawn of war, bunun ek paketleri, dawn of war 2 ve çıkmaya devam eden ek paketleri.

red alert oynuyorsan kaç oynadın bilmiyorum ama red alert 3 ile aynı dinamiklere sahip c&c tiberium wars serisi var. bunun ek paketi ve serinin yine devam oyunları mevcut.

yine c&c serisinden generals ve ek paketi zero hour'u oynayabilirsin. bu üste bahsettiklerim gibi fantastik değil top, tüfek cinsindendir.

pc'de şuan heralde en çok oynanan real-time strateji starcraft'dan sonra man of war ile campany of heroes'tir. coh'un da 2. oyunu ya çıktı ya çıkmak üzere. tunggle vb platformlarda çılgın atılıyor şuan. ikiside 2. dünya savaşı konulu.

aoe2 bambaşka vs demiyorsan age of empires 3 oynamadı isen oyna. 3 ek paketi mevcut. hepsi birbirinden güzel. kart sistemi vs hoş şeyler bunlar.

ondan sonracıma paradox interactive isimli bu avrupalı firmanın yayınladığı pek çok şahane sıra tabanlı strateji mevcut. steam'den bakabilirsin. yukarıda bahsi geçen europe universalis'ide yine onlar yayınladı.

total war serilerini seviyorsan civilization'ınıda seversin. sıra tabanlıda ve oyun olarak çok daha kapsamlı ama tabi istediğin zaman savaşlara 3d katılamıyorsun.

aklıma gelenler bunlar.
  • maden suyu  (26.12.12 14:32:14 ~ 14:35:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.