Giriş
(3)

çift vatandaşlık

şenütrk
Ailem 1973 yılında Bulgaristan'dan Türkiye'ye göç etmiş; ancak sanırsam anlaşmalı olarak yani oradaki haklarından vazgeçerek geldikleri için 1989 ve sonrasında gelenlere uygulanan çift vatandaşlık hakkını elde edemiyorlar.Etrafımda pek çok kişi çift vatandaşlık alıyor.Benim de bu olanağım var mıdır;
Ailem 1973 yılında Bulgaristan'dan Türkiye'ye göç etmiş; ancak sanırsam anlaşmalı olarak yani oradaki haklarından vazgeçerek geldikleri için 1989 ve sonrasında gelenlere uygulanan çift vatandaşlık hakkını elde edemiyorlar.Etrafımda pek çok kişi çift vatandaşlık alıyor.Benim de bu olanağım var mıdır; olabiliyorsa bu mevzuatlara nasıl başlanır?
0
şenütrk
(04.01.09)
bildiğim kadarıyla işiniz zor. Yılın en az 6 ayı orda kalmanız ve bunu kanıtlamanız lazım. Daha başka proserdürler de vardır tabii ki. Bir akrabamız, 70'lerde Bulgaristan'dan göçle gelmiş, yıllardır çifte vatandaşlık için uğraşıyor. İki hafta orda kalıyor, iki hafta burda kalıyor.
0
cumingsoon
(04.01.09)
bulgaristan büyükelçiliğyle görüşün.
0
zengin mineralli maden suyu
(04.01.09)
78 göçmenlerine vatandaşlık verilmiyor.
0
pastel
(10.02.09)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.