[]

yazıcı alıcam. ama ne alsam?

yepyeni yazıcım çöpe gitti. bitmeyen kartuşlu canon pixma yazıcı almıştım. fakat yaz boyunca kullanmadığımız için mürekkep boruları, uçları v.s. tıkanmış, yenisi daha ucuza gelir dediler hoop çöpe:(

şimdi yazıcı ihtiyacım var. cihazı fotoğraf basmak için (bir senede max. 100) kullanıyorum, çocuğun fotoğraf da içeren renkli okul procelerini yazıyorum, eşim de arada kullanırdı kendisini. ama bir yandan bitmeyen kartuştan dilim yandığından uzak durayım istiyorum.

renkli, ucuz kartuşlu, iyi fotoğraf basan, orası burası tıkanıp kurumayan, ne alsam? bütçem 200 lira

 
canon pixma ile ilgili iyi bir geri bildirim aldım ben bu duyurudan.
ben epson sx 425 kullanıyorum. fotoğraf kağıdına baskı almıyorum. çocuğun ödevleri falan. bir set kartuş bir öğretim yılı gidiyor. yazın kullanmıyorum.
memnunu yani. ama epsaon'unu yeni modelleri çıkmış sx 425 biraz demode kalmış galiba.
  • trocero  (26.12.12 10:08:25) 
Geçen gördüm Epson un kendinden bitmeyen kartuşlu modelleri çıkmış, onlara bakabilirsin. Kendi ürettikleri tıkanmaz diye tahmin ediyorum.


  • iustitia omnibus  (26.12.12 10:23:51) 
canon 89 tl mi neydi satürnde geçen haftalarda.

edit: renkli ve tarayıcılı.
edit2: www.gold.com.tr
  • memnun1  (26.12.12 11:32:18 ~ 16:26:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.