[]

Telefon Değiştirecek Adama Tavsiyeler:

Şimdi bir adam var ki o ben oluyorum, 1 yıldan fazla süredir iphone 4 kullanıyor. Geçmişte htc ve samsungdan bir sürü şey kullanıktan sonra huzuru iphone'da buldu, hiç bakınmadı onu aldıktan sonra. Ama artık değiştirmek istiyor.

a. Adama android veya iphone 5 / 4s olmayan ne önerirsiniz? Bütçe 1500 diyelim.

b. Lumia 920 basitliğiyle ayfona alışmış bu adamı keser mi?

 
bugün lumia kullanma şansı yakaladım. gerçekten çok başarılı bir telefon olmuş, tavsiye ederim. çok da hızlı ve şık.


  • klassno  (25.12.12 21:51:43) 
lumia 920 yi bi o kadar beğenen varsa bi o kadarda beğenmeyen,sorun yaşayan var.kuzenim kardeşine aldı.ayfon 4s i vardı.beğenmedi lumia yı,çok karışık,kullanışsız dedi.windowsun kobay telefonu yani,gelişme aşamasında,çok eskiği var,millet güncelleme bekliyo yani.daha ilk haftalardan 2.el piyasasına düşmüş durumda.telefon önermicem ama lumiadan uzak dur.windowslu telefon almak için 1-2 sene daha bekleme taraftarıyım.


edit:zenginsen,en kötü aylık gelirin en az 2000'den falan başlıyosa al tabi.ama zar zor para biriktirip 1500 TL telefona bayılcaksan alma yani demek istedim.
  • selma  (25.12.12 21:52:41 ~ 21:53:56) 
bir kez iphone kullanmışsan ve memnun kalmışsan diğerleri tatmin etmez. 4s ya da üzerine para ekleyerek 5 al derim.


  • halitkin  (25.12.12 21:58:44 ~ 21:58:55) 
iphone'dan sonra alabileceğin tek telefon samsung galaxy.
nokia en başta nokia olduğu için kaybediyor.

  • kayranin kedisi  (25.12.12 21:59:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.