[]

Şu başvuru mailinde bir yardım etseniz :(

Merhabalar hocam,

Ben Bilkent MBG'de 1. sınıf öğrencisim. Bölümde ilk yarıyılımı bitirdikten sonra gerek akademik olarak gerekse pratik olarak kendimi daha fazla geliştirmek için biryerde çalışmam gerektiğini düşünüyorum. Biyoteknoloji ve nanobiyoteknoloji ise epeydir aklımda bulunan ve çalışmak istediğim disiplinler. Sizin de çalışmalarınızın bu konularda olması oldukça dikkatimi çekti. Eğer laboratuvarınızda çalışacak bir öğrenciye ihtiyacınız varsa sizinle birlikte çalışmak beni çok mutlu edecektir.

Cevabınızı heyecanla bekliyorum, iyi günler.

İsim soyisim

---

Ya okulda bir lab'a çalışmak için mail atacağım da bu hayatımdaki bu konuda ilk mailim olacak. Yaza yaza bunu yazabildim, bi el atsanız da güzel bir şeyler yazsak da ben buraya giriversem :)

Not: Yazım hataları dışında, şu cümleyi yazma, şunu da ekle, şöyle şöyle yaz gibi önerileriniz var mı?

Not2: Ha birde bu maile konu olarak ne yazılır ki. Allahım resmen iletişim özürlüsüyüm.

 
öğrencisim
biryer

  • partizan  (25.12.12 20:11:46) 
"biyerde çalışmam lazımdı bari sende çalışayım" gibi olmuş. istediğin şeyi daha tutkulu yaz.

Bölümde ilk yarıyılımı bitirdikten sonra gerek akademik olarak gerekse pratik olarak kendimi daha fazla geliştirmek için sizinle çalışmam gerektiğini düşünüyorum............. falan gibi.

edit: bi de şey de, meslek hayatımla ilgili ilk pratik deneyimimde sizinle çalışmamın kariyerime.......

edit2: başlık olarak da, şöyle yaz; "Laboratuvar Asistanlığı Hk. - İsim Soyisim)
  • hope ender  (25.12.12 20:15:26 ~ 20:20:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.