[]

sahibinden.com da hiç bişey satamıyorum

Neden hiç listelediğim bir ürün satılmıyor. Test kitapları, eğitim kitapları, parfüm, ruj vs çeşit çeşit şeyler koydum sadece lys kitaplarına bir iki soru geldi o kadar. Soru sordular bir daha da uğramadılar. Ne koysam satılır?, fiyatlar da benzer ürünlerin satış fiyatlarına yakın ne çok fazla ne de çok az. Ama ürün seçerken mi hata yapıyorum?




 
otomobil, telefon (elektronik diyelim hadi), marka giysi ve bunun gibi birkaç kategori dışında bir ürünü kısa zamanda satmak zor orada


  • weeping guitar  (25.12.12 13:46:40) 
otomobil satmak da zor, polo corsa vs gibi popüler modeller dışında...
ne olursa olsun, ölücüler ve bilgi almak için arayanlar çok ama satmak zor.

  • medievalman  (25.12.12 14:08:20) 
sanalpazar.com nasıl orada sansım biraz daha artar mı sizce?


  • sessia  (25.12.12 14:11:24) 
demek ki test kitaplarını, eğitim kitaplarını, parfüm ve ruju 2. el kullanmak istemiyor insanlar, gayet de anlaşılır bir durum. ben laptop koymuştum, 2 gün sürmemişti.


  • roket adam  (25.12.12 15:00:27) 
insanlar 2. el esyalarına sıfıra yakın fiyatlar istedikleri için pek satamıyor..
10 yıllık fener forması koydum 50 liraya hemen satıldı..
alarm sistemi koydum 70 80 liraya hemen satıldı.. 120 falandı fiyatı..
işime yaramayan şeyleri ucuza koydum ve gayet de satılıyor..
gecen baktım 0'ı 550 olan 2.el telefona 450 500 fiyat cekmıs millet..
bi laptopa baktım fiyatların tamamı piyasa fiyatından 200 300 tl fazlaydı..
  • partizan  (25.12.12 15:19:30) 
Kitaplar ikinci el ama parfum,ruj vs kozmetik urunler degil tabi ki


  • sessia  (25.12.12 17:29:53) 
ilanı yazarken, başlık atarken ve içerikte dikkatli olun. başlıkta aranınca çıkacak kelimeleri kullanın, ilan açıklamasını büyük fontlarda ve çarpıcı yazın.


  • erostrada  (26.12.12 07:59:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.