[]

Hiç tanımadığınız birine gicik olmak !

Sabah ise gitmek icin servis beklerken benim biraz daha ilerimde bir adamla bir kız daha servis bekliyor. Adam bem gittiğimde zaten orda oluyor lakin kız hep benden sonra geliyor. Servise hep geç kalıyor servis ya kalkıyor oluyor o geldiginde yada onu bekliyorlar. Kızın bir yuz ifadesi var görmeniz lazım. Sanki zorla calistiyorlar kızı. Acayip mutsuz görünüyor. Ve bu kızı böyle görmek de benim enerjimi acayip düşürüyor. Sınır oluyorum kıza baya baya. Sırf onu görmemek icin geç çıkıyorum evden. Ben gittiğimde gitmiş oluyorlar. Bende var bi tuhaflık dımı tanımam etmem kızı niye sınır oluyorum ki.




 
sen de kadın mısın?
hatun güzel olabilir belki de kıskanıyorsundur?

  • enkolaykullaniciadi  (25.12.12 10:31:41) 
kimin ne derdi var bilemezsin. belki çocuğu hasta belki maddi sıkıntıları var. bende kimin ne derdi olduğunu anlamadan bilmeden birilerine gıcık olanlara gıcık oluyorum mesela. tuhaflık sende.


  • zenigt  (25.12.12 10:34:21) 
var benimde böyle gıcık olduğum biri :) yolumu değiştiriyorum görmemek için.


  • mavikalem  (25.12.12 10:36:11) 
enkaykullaniciadi erkeğim. Aslında kız hosca bakımlı filan ama o yuz ifadesiyle hiç kimse konuşmaya cesaret edemez onunla cesaret etmek istemezsin daha dogrusu.
zenigt elbette bilemem. Hadi mutsuzluğunu geçtik sebebleri var geç kalmasına ne demek lazım. Bir kere erken gelip servis beklediğini görmedim. Hep geç kalıyor koşa koşa geliyor. Ben o serviste olsam cok daha gicik olurdum bu konudan dolayı.
mavikalem walla bildigin gicigim kıza :)
  • spica  (25.12.12 10:59:06) 
bende tam tersi böyle enerjik, sabahın köründe dünyanın en mutlu insanıymış gibi görünen tiplere uyuz oluyorum. :)


  • saruwatari  (25.12.12 11:20:56) 
"sanki zorla calistiyorlar kızı."

keyfinden çalışmıyor ya. belki servis beklerken kendini dikizleyen yabancılarla olabildiğince az vakit geçirmek için geç kalıyordur.
  • zihuatanejo  (25.12.12 12:07:10) 
Dikizlemek doğru bir tabir degil ben dikizlemiyorum kimseyi sen ise giderken at gözlüğü mu takiyorsun etrafında ne oluyor ne bitiyor dikkat etmez mısın ?


  • spica  (25.12.12 12:16:50) 
özel hayatında, işyerinde veya her ikisinde de sorunlar yaşıyor olabilir. sağlık problemleri olabilir. beklettiği yolculardan biri olsanız da şikayet etseniz neyse. bir iki kere hali dikkatinizi çekse, sonrasında umursamasanız yine sorun değil. normal insanlar öyle yapıyor. siz ise, hakkında duyuru açacak kadar kıza dikkat kesilmişsiniz. varlığınızın farkına varmasının onu mutlu etmeyeceği kesin.

sorunuzun cevabı: var bi tuhaflık.
  • zihuatanejo  (25.12.12 12:44:39) 
Onu gormekte beni mutlu etmiyor zaten o yüzden geç çıkıyorum.


  • spica  (25.12.12 13:22:50) 
bence o kadar da tuhaf degil. bazi insanlarin uyuzlugu genel hal ve hareketlerinden, tavirlarindan anlasilabiliyor. bir insani sadece kisa bir sureligine gorup biraktigi genel intiba ile gicik olmak normal bence. ama o insana karsi onyargili olmak ya da senin durumundaki gibi bu gicikligi biraz da nefrete kacacak sekilde saplantili hale getirmek normal degil derim. eyormlamam bu kadar.


  • sakura  (25.12.12 14:33:08) 
akilli insanlar kendileri ile, aptal insanlar başkalari ile mesgul olur. siz akilli insanlardan olun. kendi kusurlarinizi nasil düzelteceginize yogunlasin.


  • atmacaged  (25.12.12 18:37:46) 
Birisi dikizlemek der birisi aptal der arkadasım siz hiç birini gördüğünüzde elektrik alamadığınız hoşlanmadığınız biri olmuyor mu tek arizali ben miyim. Hoşlanmadım rahatsız oldum paylaştım bunu ne var bunda. Kendimle de gayet megulum rahat ol ;)


  • spica  (25.12.12 18:53:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.