[]

Crossover ile Jeep arasında ne fark var?

soru başlıkta.




 
marka farkı var. crossover chevrolet'nin 4x4'ü, jeep zaten markası jeep olan bir 4x4.


  • kibritsuyu  (25.12.12 10:25:27 ~ 10:25:44) 
Aslında jeep sadece marka da olsa pratikte crossover ve türevleri iri şehir araçları jip/jeep ise gerçekten arazide gitmek için yapılan araçlar için kullanılıyor.


  • slayerrr  (25.12.12 10:28:56) 
crossover ile suv arasındaki farkı soruyorsunuz aslında. crossover yerden biraz daha yükseltilmiş binek araçtan başka bir şey değildir. 4x4 yetenekleri yoktur. kötü yol koşullarında arabalar nasıl tepki verirse aynı şekilde tepki verir. 4x4 modelleri genellikle çok pahalıdır. ix35, sportage,qashqai,juke,3008 falan hep crossover'dır. ufaktırlar. SUV ise ayrı bir segmenttir ve arazi kabiliyetleri crossoverlara karşılık yüksektir. aslında eskiden çok daha iyi arazi araçları yapılırdı ancak günümüzde büyük ve lüks araçlara SUV deniyor. Genelde 4x4 olurlar isteğe göre 4x2 kullanabilirsiniz.


  • atrin  (25.12.12 10:58:27) 
atrin+1

crossover otomobil üreticilerinin insanların SUV'lere olan ilgisini fark edip daha ucuza benzeri bişey nasıl yaparız diye düşünmesiyle ortaya çıkmış bir segment. normal bir otomobilden farkı yerden yüksek ve biraz daha geniş olması.

jeep yada doğru tabir ile SUV otomobile göre çekiş ve güç kontrol sistemi gelişmiş yerden yüksek arazide gidebilecek yapıda araç.
  • orpheus  (25.12.12 11:40:23) 
orpheus+1 lakin SUV de arazide gidemiyor hepsini şehre göre yapıyorlar artık x5 kullandım dağda kaydı freelander2yle kara battık çıkamıyorduk nerdeyse uludağda ama gelin görün ki 95model nissan pathfinder inanılmaz olağanüstü bu yeni oyuncakların hepsini dağda bayırda yokuşta arazide karda sollarsın abartmıyorum


  • geceleriucanteror  (25.12.12 14:50:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.