[]

Mouse tekerleğine tıklayarak aşağı yukarı götürme

daha önceden bu tuşa basıp mouse'u aşağı yukarı yapınca sayfada aşağı yukarı yapıyordu. www.eksisozluk.com adresinde bunu yapınca olmuyor ama betada ya da yeni sekmede aç diyince sorun olmuyor. Bunu nasıl düzeltcez.

opera kullanıyorum.


 
Maalesef bunu kullanıcı bazında düzeltme imkanı yok. En azından kodlayıcılar site kodlarında bir değişikliğe gitmedikçe. Bir olasılık opera menülerinden yardım--> site sorununu bildir diyerek bunu Opera ekibine bildirmeniz. Ben de opera kullanıyorum, o kadar büyük bir sorun değil yan taraftaki kaydırma çubuğu da iş görür.
Ek olarak klavye ile de siteyi kullanabilirsiniz www.eksisozluk.com Boşluk (space) tuşu kaydırma yapmanıza yardımcı olur.

  • us file  (25.12.12 11:16:17 ~ 11:16:35) 
bu sorun sadece bende yok dimi? Opera kullanan herkesde var?


  • ogo  (25.12.12 19:48:06) 
Yok bildiğim kadarıyla win ortamında en azından klasik sözlük görünümünde bu sorun herkes için geçerli. Linux ve mac için bir şey diyemiyorum. Öte yandan page down ve page up, home ve end, aşağı space yukarı kaydırmak için de shift space tuşlarını da kullanabilirsiniz.


  • us file  (25.12.12 23:09:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.