[]

bu ne biçim apartman böyle? (capsli)

apartmanda kimse aidat vermiyor. 6 ayda bir, apartmandan birileri gelip 20 TL istiyor veriyoruz. alt kattaki amca "en üst kattaki alkolik kadın isterse vermeyin içki alıyor" dedi. o öyle dedi diye alkolik kadına vermedik 6 ay önce istediğinde.

bu sefer de onun alt katındaki adam geldi. (ilk kez gördüm) "120-130 TL merdiven elektriği yatırdım. en üst kattaki kadınla siz kaldınız" dedi ki nasıl güveneceğiz bilmiyoruz. 20 TL'yi esirgediğimizden değil ama herkes kafasına göre para topluyor. 6 ay sonra ben çıkıp istesem, parayı yesem kimse ses çıkarmayacak muhtemelen + merdivenin otomatiği bugüne kadar hiç kesilmedi. sadece yeni taşınan kadının vermiş olma ihtimali yüksek. diğerleri şüpheli. komşulara gidip tek tek soracak samimiyetimiz de yok.

yeni sorumluluk sahibi görünümlü komşuya parayı ödesek mi? siz olsanız n'apardınız?

edit: makbuz falan yok, yönetici yok

 
o işler makbuzlu olmuyor mu? bence samimiyeti boşver nazikçe kapılarını çalıp sor. herkesi ilgilendiren bir durum çünkü.

o değil de caps'e baktım direkt, şizofren teyze vermiyor, öğrenciler vermiyor ama ingiliz verince lan ne oluyor dedim...
  • ocanal  (25.12.12 01:30:42 ~ 01:32:26) 
samimiyete gerek yok evlenmiceksin komşularla, çal kapılarını sor, insanoğlu şerefsiz belli olmaz keriz yerine konmayın


  • kurcalamabozarsin  (25.12.12 01:37:28 ~ 01:37:45) 
okumadan önce kepse baktım öyle renkli görünce ilgimi çekti, verilmeyen şey paraymış lan ben de ne anladım kalıbıma tüküreyim içim kötü, şizofren teyzeden kim almaya çalıştı diye sorcaktım az kalsın.

teker teker çal kapıları, bi yönetici belirleyin ayrıca o öyle olmaz lan
  • naw man fuck that  (25.12.12 02:02:09) 
apartmanınız 12 daireli, bildiğim kadarıyla 8 daireden sonra yönetici zorunluluğu var. öncelikle mülk sahiplerine sorun.


  • naturelist  (25.12.12 08:56:48) 
bu ne bicim apartman la?
yöneticisiz apartman mı olur hem?

  • enkolaykullaniciadi  (25.12.12 09:09:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.