[]

Wow oynayanlar bi baksın lütfen =)

Ben daha çömezim de kafamda bi sürü soru var..
lvl 20 undead warlock'um ...
pet yakalayabilir miyim ?? Yakalayabiliyorsam eğer nasıl yapıcam o.O

Birilerinin bu sorunun yanıtını bildiğini fakat gece gece açıklamaya üşendiğini biliyorum.Hey sen,evet sen,açıkla şunu lütfennn :D !

 
yakalayamazsın, warlock pet summon eder. summon edebileceğin petler de belli zaten. skillerini açarsan, summon edebileceğin demonları görebilrisin.

pet yakalamak istiyorsan hunter oynayacaksın.
  • repins  (25.12.12 00:47:18 ~ 00:47:39) 
petten kasit yanindaki imp gibi senle attack yaptiginsa hayir. hunterlar yakalar o petleri. bahsettigin yeni patchle gelen pokemon gibi dövüstürdügün seyler ise evet yakalarsin.


  • apathetic  (25.12.12 01:26:09) 
Ya bahsettiğim pokemon gibi dövüştürdüğüm petler.Hani yanında gezinip durur ama pasiftir,sadece pet battle da kullanabilirsin falan ? Haritada gezinirken yolda gördüğüm bi dinazoru,kaplanı,yılanı falan yakalayamıyor muyum peki ?


  • yqzkrttpli  (25.12.12 07:57:03) 
pokemon gibi olanlarsa, evet yakalayabilirsin.


  • repins  (25.12.12 15:36:24) 
addon var o petler icin. cok kullanisli ben bi ara cok fena takmistim hepsini yakalamaya achieveler icin. curse.com dan arat battle petler icin olan addonlari ordan en cok indirilenleri indir faydasi olur. istedigin peti yakalarsin, ben artik sadece rarelere kastigimdan addonlar cok faydali oluyordu. cok da zevkli ayrica bi kaptirdin mi cekirdek citler gibi yok suydu yok bunu da yakalayim diye sabahlara kadar haritada uctgumu bilirim.


  • apathetic  (25.12.12 16:13:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.