[]

Rapidshare hesabı paylaşımı

3 aylık üyeliğimi arkadaşıma verdim kullansın diye, o da başkasına vermiş sanırım, ben aynı anda dowload etmememe rağmen rapidshare'dan "akıllı ol başkasıyla paylaştığını tespit ettik, hesabını kapatma hakkımız var" diye mail geldi.

Hesabımı pat diye kapatabilirler mi ? Kaçıncı uyarıdan sonra kapatabilirler. Para iadesi yaparlar mı ? Sözleşmeyi okumaya üşendim.


 
ip adresilerizin ayni olmasi sartiyla istediginizi indirebilirsiniz lakin farkli ip lerde o durum yapilamaz, iptal ederler.

kacinci uyari veya para iadesini bilmiyorum.
  • lejant  (03.01.09 18:02:04) 
walla biz rapidshare.de'nin kapanmasından beri 3 kişi kullanıyoruz hesabı. bir kere uyarı aldık o da bir günde toplam 30 gb indirmiştik. abuse etmeyin arkadaşım dediler. ya bize kıyak geçiyorlar ya sana uyuzluk yapıyorlar arkadaşım. aynı anda download etmezseniz sorun çıkmıyor heralde.

şimdi aklıma bir çakallık geldi. adamlara mail at. benim evde iki iş yerinde bir bilgisayarım war. ipleri bunlar de. sonucta farklı ip'den de olsa hepsi senin bilgisayarın olarak gözükecek. ki bence buna sınır koyamaz rapidshare. iki bilgisayarım var. ikisinden de indiririm onlara ne.
  • ayiadam  (03.01.09 18:29:18) 
sifreni degistir, sadece bir arkadasina ver, abicim sen sabahlari cek cekeceksen ben aksam download ediyorum de. farkli ip olsa bile bir sey olmaz, ayni anda 3-4 kisi habele hubele ne varsa cekilirse olur. killanip kapatiyorlar.


  • only  (03.01.09 18:43:25) 
valla bende 3 defa filan şifreyi değiştirip hesap aldığım maile gönderdiler ve uyardılar. Evet yazıyor hesabı tamamen kapatma hakları var (saklı tutuyorlarmış), ama misal ben bazen modemi kapatıp açıyorum filan "view log"dan bakıyorum 4-5 ip gözüküyor ama uyarı filan gelmiyor daha çok yakın ip adresleri verildiğinden pek sorun olmuyor.Aynı anda çok fazla indirmezseniz 2 kişi bir sorun yaratmaz.


  • edip  (03.01.09 19:10:36) 
bir arkadaşın aldığı rapid üyeliğini 3-4 kişi olarak kullanıyoruz fakat şu ana kadar bir sorun çıkmadı.sanırım dendiği gibi aynı anda download yapınca farkediliyor olabilir.


  • machine head  (03.01.09 22:47:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.