[]

Siz olsanız?

Kardeşim sayılacak bir kıza çok fena bir hâl geldi. Ailesi çok ama çok etkilendi. Eşim de çok etkilendi ben de.

Vicdanımız orada kendimiz burada olamazdık. Bastık gittik bir başka şehre. Kızı kurtardık.. (Babası gelene kadar oyaladık adamları)

Oradan da destek olmaya, baba ocagına gittik. Sabah cıktım geldim. Aksam babası cıldırmış bi şekilde kızı darp ediyormuş. Eşim ağlayarak aradı. Kafam kazan gibiydi. Kar vardı. Param da cok yok.


Hastaneye gideceklermiş tecavüz var mı diye kontrole. Kız hap içmiş gibi korkudan tek kelime edemezken hastane lafını duyunca irkilmiş. İyice darp edilmiş..

neredeyse son paramla bi mercedes kiraladım kar lastikli. 3 saatlik yolun 1 saaatini aracı yolda tutmaya calısarak gittim ama başardım, vardım evlerine. ..

Sınav haftasında oluyor bunların hepsi. İlk iki gün bizim kafamız arıza yaptı (Ciddiyim) Sonraki carsamba günü bu kızın meselesi ve istanbul'dan ayrılışımız.

Şimdi soruyorum size;

Hocam, müşkül bir durum vardı. Cok ciddi bir sebepten ötürü İstanbul'da olamadım. Sınavınıza bu sebepten ötürü giremedim dedim. Kendisi sadece sağlık raporunun geçerli olacağını söyledi.

Ben rapor ayarlamadığım için sınava giremeyecekmişim. Peki rapor ayarlarsam bu duruma benzer bir olay yaşayıp, mesela babasını kaybetmiş olsun.. Sınava girememişse, bu kişinin ve ya benzerlerinin hakkına girmez miyim?

Ayarlamazsam okulum 1 dönem uzuyor. Bu zamana kadar bir kere kopya dahi çekmedim. Karşılaştığım bu durumda ne yapmamı önerirsiniz?

Çok perişan oldum, sizlerin görüşünü bekliyorum. Rapor ayarlama sorun değil. İşin hak-hukuk boyutunda boğazım düğümleniyor. Bu hoca böyle dedi diye rapor ayarlanmalı mı?

 
acıma rapor al. hakkın var.


  • sen git ben geliyorum  (24.12.12 21:23:53) 
fazla düşünmeden raporu almaya bak.öyle diyen hoca bırakır rapor getirmezsen.


  • roth  (24.12.12 21:25:44) 
abi rapor ayarlayamazsın ki... sgk artık geçmişe dönük rapor vermiyor sistemden, doktorlar öyle demişlerdi bana. salla gitsin allahınızdan bulun deyip bi dönem uzatma fikrine alıştır bence kendini, pişman olma yani. yaptığın doğru. rahat ol.

alabiliyosan da al raporu direkt. hak hukuk boyutunda sen haklısın.
  • roket adam  (24.12.12 21:26:12 ~ 21:44:12) 
ertesi sabah erkenden önceki güne rapor al. ben bu şekilde pazartesi sabahtan cuma gününe rapor almıştım bir kere.


  • barut  (24.12.12 21:29:39) 
raporu al.. bu hayat doğruluktan uzak bir yer, bunu göreceksin zamanla..


  • drdolantin  (24.12.12 21:32:49) 
Rapor almaya calis onceki tarihe veremeyiz derlerse hocaya durumu izah et birazcik vicdani varsa seni anlar (yoksa Allah cezasini versin) Ayrica hocaya nazi gecen birini bulup yardimci olmasini iste ise yarar belki. Sen herkesin cesaret edemeyecegi bi mucadele vermissin kutlarim. Dilerim mukafati size en yakin zamanda isabet eder...


  • gereksiz yercekimi  (25.12.12 03:25:42) 
rapor harici asla kabul edilmez rapor almaya bak.
Haklsın ama durum bu malesef.

  • basond  (25.12.12 09:27:13) 
Hocanin insiyatifinde bir durum isterse sinavi yapar kagidinin bulunamamasi bahane olarak gosterilir bu unilerde cok yapilan bi durum. Olay kesinlikle hocada biter...


  • gereksiz yercekimi  (25.12.12 14:07:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.