[]

Klozet Kapağının Yukarıda Bırakılması Neden Anormal?

Bakıyorum da dünyanın en kötü şeyi gibi bahsediliyor ekşi sözlükte ve burada. Hani kapağın altında ikinci bir parça daha var ya, ortası delik, erkek olarak onu kaldırıp işimi görüyorum ama onu niye tekrar indirmem gerekiyor birisi anlatsın kadın erkek eşitliği çerçevesinde.




 
  • zihuatanejo  (24.12.12 16:04:02) 
kadin her geldiginde o kapagi örtmek zorunda. muhtemelen de senin çişinin sıcradigi kisimlara dokunacak. buldugun gibi birakmak ne kadar zor olabilir ki?


  • atmacaged  (24.12.12 16:04:39) 
ben bi kadin olarak anlayamiyorum?
ben indiriyorsam o da kaldiriyor? 1/1 durumu söz konusu?
sen adama herseyi yap (oral vs.) sonra iiyy ben dokunmam??
benim evim her zaman temizdir ayrica wcden cikinca ellerimizi yikamiyor muyuz?

bazen herseyi sorun edip kendimizi cok mutsuz ediyoruz..

bosverin kizlar o nasil kaldiriyorsa biz de indirelim sorun etmeyelim yahu ? :)
  • Mügüs  (24.12.12 16:15:35) 
Bulduğu gibi bırakacak varsa bu niye erkek? Kaldı ki klozetin o ortası boş kapağının yanında kulp var, en yukarıda duruyor. O olmasa bile iç tarafından pat diye kapak kapatılabiliyor. Zorluğundan falan değil, çocuk olsa görmez düşer anlarım ama bunu anlayamıyorum.

Bir de şöyle bir şey var, erkek her geldiğinde o kapağı kaldırmak zorunda, kadın niye kaldırmadan gidiyor?
  • mikail bey  (24.12.12 16:15:55) 
olm bütün erkekler ayakta mı işiyo lan evinde falan da? bi ben mi ortadaki kapağı kaldırmadan oturarak işiyorum kadınlar gibi?


  • royal  (24.12.12 16:16:13 ~ 16:17:52) 
çünkü klozet bir pisuvar değil.


  • eranicus  (24.12.12 16:17:19) 
@royal oturmak zor olmuyor mu la, gece kalk, otur, ayarla falan?

@eranicus ortadaki kapak niye var o zaman?
  • mikail bey  (24.12.12 16:26:01) 
@royal tek değilsin. Temizliğinden emin olduğum tuvaletlerde Ben de oturarak yapıyorum. Prostatı önlüyor gibi bir şey de duymuştum gerçi gencim ama olsun :D


  • kekremsinarkoleptik  (24.12.12 16:58:00) 
Royal, benim eski sevgilim de oturarak işerdi. Eşim de oturarak işiyor. Çok şanslıyım bence :) Çünkü çiş sıçramıyor hiçbiryere. Ayrıca sağlık açısından da faydalı imiş.Prostat olmayı geciktiriyor. Yalnız değilsin :)


  • old possum  (24.12.12 17:00:31) 
Aradaki delikli kapak; otururken klozetin o soguk seramik yuzeyinin popomuzu sogutmamasi ve rahat bir oturus saglamasi icindir.
Ayakta yapacaksan pisuvar kullanmalisin, cunku klozete oturulur.

  • eranicus  (24.12.12 17:06:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.