[]

Yan komsu horlama sorunsali

Yeni tasindigim binada sevgili yan komsum bir horluyor ki mubarek bina yikilacak. Hayir o degil neden o kadar ince duvarlar yapilir anlamis degilim, bildigin adamla uyuyor gibiyim. Ustune ustluk her sabah 6 bucukta oksuruk krizine giriyor herif. Duvari yumruklamak ise yaramiyor, kulak tikaci ile de ben yatamiyorum. Yaratici bir cozumu olan varsa bahtiyar olacagim biktim her sabah 6 bucukta uyanmaktan.




 
ev veya cep telefonunu öğren. horladıkça ara rahatsız et.


  • mega idea  (24.12.12 09:18:32) 
kulak tıkacı ile yatmayı öğrenmekten başka çare yok bence. Bugün horlayan, yarın osuran öbür gün yatak gıcırdatan...ben de aynı durumda olduğumdan iyi biliyorum. Askerliğini yaptın mı? Orda nasıl başa çıkıyordun?


  • ned flanders  (24.12.12 09:21:16) 
sorun adamda değil sende. adam kendi evinde ve gayet doğal sebeplerden gürültü çıkarıyor. tıkaç, oda değiştirmek yada taşınmak yada katlanmaktan başka çaren yok. şahsen horladığım yada öksürdüğüm için biri duvarı yumruklayıp yada telefonla arayıp beni uyandırsa ağzını burnunu dağıtırım.


  • dokunmakalbime  (24.12.12 09:52:27 ~ 09:54:07) 
Horlamak dogal anliyorum ama oyle bir oksuruk yok, sanki bilerek ve rahatsiz etmek icin yapiyor adam. Evde baska oda secenegim yok. Kulak tikacini sevmem lazim. Ayrica karsilikli agiz burun dagitabiliriz zira benim de kendi evimde uykum bolunuyor. Neyse muhteremler, tesekkurler.


  • gokyuzu gibi  (24.12.12 10:01:08) 
Maalesef doğal yaşam sesleri her ne kadar sizi rahatsız etse de bir şey yapamazsınız, yapmamalısınız da. Çözüm duvarı alçıpanla ya da benzer yalıtıcılarla kaplamak. Aptal müteahhit bizim yatak odasını yan dairenin salonuyla yan yana yapmış. Ben niye komşumla papaz olayım; annesi miyim "saat 12:00'de yatılacak!" diyeyim. İnsan gibi televizyon seyrediyorlar. Ama odanın içinde aynı sesi duyuyoruz. Gittim duvarı kaplattım. Sen rahat ben rahat.


  • SiyamkedisiZorro  (24.12.12 10:11:09) 
müzikle uyumayı deneyin. açın şöyle hafif enstrumental müzikler, oda içindeki hakim ses o olsun, huzurla uyuyun. o açıkken diğer sesleri duymazsınız bile.


  • xenderoth  (24.12.12 10:17:31) 
sennheiser cx ii 300 kulaklıklar öldüğü zaman tıkaç görevleri başlıyor bende. performansları bayağı iyi. kulağı çok acıtmıyorlar. tek kötü tarafı eve biri girecek olsa hiçbir şey duymuyorsun. onun haricinde diğer yorumlara katılıyorum, horlama için de pek bir şey yapamazsın herhalde. bende de benzerleri var. tahmin edebiliyorum, sürekli aynı rahatsız edici ses bayağı bayağı çekilmez oluyordur.


  • puc  (24.12.12 10:43:10) 
Alcipan iyi bir oneri. Kulaklikla yatarim yatmasina ama ev giris kat ve pencereler demirsizken eve girmeye calisanin olmasi ister istemez tedirgin etmiyor degil. Neyse yapacak bir sey yok, maalesef.


  • gokyuzu gibi  (24.12.12 11:24:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.