[]

Hiç hatırlayamadığım şarkı

Çok eski olmayan ve popüler denebilecek bir şarkı. Elektronik müzik türüne giriyor sanırım. Taş çatlasın 2010 yapımıdır yani. Böyle (aksandan ötürü sanırım) MGMT gibi Arctic monkeys gibi şeyleri çağrıştırıyo ama bilgisayarda yapılmış gibiydi müzik Daft Punk'ı da çağrıştırıyodu. Hareketli, temposu Take me out gibiydi sanırım. Eğlenceli bir şarkıydı. Tahmini olan? Yardım edin çok zor durumdayım djkfhkdsfj.

Çok belirgin bir nakaratı vardı şarkının. ".... Don't you know" gibi bir şeyler diyordu. Zaten orada ne dediğini hatırlayabilsem şarkıyı bulurum.


 
arctic monkeys den girip franz ferdinanddan çıktın helal olsun ama milyon tane şarkı girer o gruba. last shadow puppets grubunu denedin mi onların şarkıları olabilir.


  • interview with the vampire  (24.12.12 09:20:37) 
Sen bu dediklerime bi de Jamiroquai ekle. Jamiryo. Elektronik müzikti ya arctic monkeys dediğime bakma. Belki belki nakaratında "don't you know" gibi bir ifade geçme ihtimali vardır.


  • afiyet  (24.12.12 09:21:37 ~ 09:27:06) 
Bulamıyooooooooom
inciswf.com

  • afiyet  (24.12.12 09:49:49) 
e haliyle. içinde kelimeler geçen bir şarkıydı bana onu bulun demenle aynı şeye tekabül ediyor bu duyuru.


  • interview with the vampire  (24.12.12 09:54:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.