[]

başkasının kartından çekilen uçak biletim

selamlar. başkasının benim adıma kestirdiği uçak biletinin tarihini değiştirmem mümkün müdür? bileti aynı o başkası kendi kartından ödemişti. o başkasını tanımıyorum, o kişiye bu işlemi yaptırmam imkansız görünüyor, derdim bilet yanmasın faydalanmış olayım. tarihi istediğim tarih olabileceği gibi açık bilet haline gelse de olur. bilet pegasus ya da thy'di sanırım.

hemen cevap gelmezse yarın gün içinde bakıp tikleyebilirim.


 
biletlerin çoğunda tarih değişmiyor. ya da ceza kesiliyor, her şekilde ödemeyi yapan kişiye haber vermeniz gerkir


  • bonjurkes  (24.12.12 01:47:03) 
kredi kartı istenmiyordu, istediğiniz zamanı seciyorsunuz (biletinizin ne kadar zamanı var bilmiyorum) az bir zaman kalmışsa belli bir para kesintisi oluyor üzerine ekleyerek istediğiniz bileti alıyorsunuz.açık bilet işi olmaz. ayrıca bilet promosyonlu bir biletse iadesi yapılmaz.


  • monkey  (24.12.12 01:48:55 ~ 01:50:54) 
bu islemin, kredi kartinin sahibiyle hic alakasi yok. bilet senin adina kesildiyse ve sen bu bileti herhangi bir acentadan almadiysan, islemi bizzat kendin yapabilirsin.
bu soruyu sormadan once bi biletine baksaydin keske, daha hangi havayolu oldugunu dahi bilmiyorsun. zaten biletini acinca, orda biletinin saat, tarih, vs. detaylari oldugu yerde, Sinif (veya class) yazan bir yer goreceksin. ordaki harf (e, z, g, y, x, vsdir genelde) senin ucret kodunu belirler. sonra biletinin diger sayfalarina bakacaksin, ordaki ucret kodunun nasil bir bilet oldugunun karsiligini bulacaksin. mesela, E tipi biletler iade, iptal ve degisiklik kabul etmez vs.. yazar. ona gore, iptal, iade vs kabul ediyorsa, degisiklik icin satis ofislerini arayacaksin.

  • uyku semesi  (24.12.12 09:17:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.