[]

diş fırçası

şu motorlu, döner kafalı diş fırçaları diğerlerine göre daha mı etkili? yoksa bütün olay reklam mı?




 
reklam

bir diş fırçası ne kadar düz ve sade ise o kadar iyidir
  • 10lion sinisterer  (24.12.12 00:19:41) 
Valla doğrusu motorlu olanlardan kullandım ve bildiğin dişlerim ekstra temiz hissettim. Ha, derler ki o kadar dönmesi dişleri zedeler ama benim dişlerim zaten çok sağlıklı durumda değil, o yüzden sana kalmış. Ama memnunum motorlu colgate'ten.


  • whoosie  (24.12.12 00:23:15 ~ 00:28:57) 
tamamen reklam. aldım öyle diş fırçasını o hevesle bikaç gün kullandım sonra tekrar eski tip fırçaya döndüm.


  • kakao  (24.12.12 00:23:32) 
sadece reklam değil elbette, ileri yaştaki insanların, çeşitli sistemik rahatsızlığı olan insanların dişlerini yeterli basıyla fırçalayamaması durumunda da önerilir. ama sağlıklı bireylerin 10lion sinisterer'in de dediği gibi dümdüz, uçları ince, 3-4 sıra kıldan oluşan orta sertlikte fırça kullanması gerekir.
bunun gibi. www.iaptepe.com

  • bir ileti paylastim  (24.12.12 00:26:06) 
reklam falan değil. dandik şeyler alırsanız (colgate'in uyduruk kalem pille çalışanlarından) işe yaramaz. her ürünün iyisi kötüsü vardır. braun/oral-b ikilisini tahminen 1999'dan beri kullanıyorum. Bu süreçte kontrol harici hiç diş doktoruna gitmedim. ayrıca dişe zarar vermesinin nedeni normal fırça gibi kullanarak fazla bastırmanız. kullanma kılavuzunu inceler ve ona göre kullanırsanız bir sorun yaşamazsınız. ayrıca daha sağlıklı dişleriniz olur.


  • ben smyrna  (24.12.12 00:28:28) 
kesinlikle faydalı. diş eti çekilmesi sebebiyle doktorum önermişti. birkaç ay içerisinde diş etlerim olması gereken hallerine geri döndü. ayrıca insan çok daha temiz hissediyor.


  • trachemys scripta elegans  (24.12.12 01:22:56) 
Elektrikli diş fırçaları çok bariz daha başarılı. Oral-b'ninkilerden var bende, ciddi ciddi çok daha temiz hissediyorsun, aşırı fark ediyor.

AMa dediği gibi öyle 15 liralık colgate titreşimli falan değil.
  • roket adam  (24.12.12 01:51:01) 
ben de braun (oral-b olarak da satılır) var, fırça kaliteli

ancak ben gece yatarken arkaları, 20 yaş dişini ve diş aralarını fırçalamak için kullanıyorum. yani asıl fırçam hala duruyor.

ve bu şekilde oldukça faydalı olduğunu söyleyebilirim. arkaları normal fırçayla tam fırçalayamıyorsunuz.
  • bihaber  (24.12.12 02:25:27) 
  • sanal uyku  (25.12.12 18:10:50) 
en güzeli misvak.


  • guest  (25.12.12 18:12:42) 
mühim olan düzenli fırçalamak. ben düzenli fırçalarım bu yüzden:
motorlu fırçayla düzensiz fırçalayan arkadaşlarım: 0
motorsuz fırçayla düzenli fırçalayan ben: 1
  • 9kuyruklukedi  (25.12.12 18:18:06) 
oral-b vitality 3d white aldım. www.hepsiburada.com
üçüncü kullanımın ortasında duruverdi. çalışmıyor şimdi de? zaten şarj lambası bile yok. :/

  • sanal uyku  (01.01.13 22:41:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.