[]

sansa clip mi yoksa sansa fuze mü?

ikisinden birini alıcam ama kararsızım. yani aslında ses kalitesi aynıysa clip daha ucuz yollu duruyor. zaten tam clip alacakken, gittigidiyor'da fuze'la karşılaştım; sözlükten yaptığım araştırmayla da kafam iyice karıştı..deneyimleyen var mıdır? önerisi olan? teşekkür ederim şimdiden..




 
Ses kaliteleri aynı evet. Ama tabi Fuze V1 ile Clip+ aynı. Fuze+ olunca bozdu. Tabi Fuze V1'in ipodvari kumandası da güzel. Fuze+ yine sınıfta kalıyor.


  • jesterdvine  (23.12.12 21:27:07) 
ben sansa clip + kullanıyorum, radyosu pek çekmiyor, yani frekans olayı 90.0-90.5-91.0 diye atladığı için çok verim alnmıyor, bana ufak kullanışlı şarjı uzun giden bieşy lazımdı, o bakımdan memnunum, koss plug ile kullanıyorum, öyle sonyler philipsler gibi az ses vermiyor sansa, son ses dinlenemek neredeyse imkansız, ee hafıza kartıda takılıyo. benimki sansa 8 di, 8 de ben ekledim güzel oldu. memnunum, şu günde olsa clip+ alırım.çünkü telefonum kılım tüyüm bilgisayarım var, ekranlı bişeye ihtiyacım yok.

ayrıca muhteşem bir equalizeri var, sleep modu falanda var.

clip+ ın boyutu kibrit kutusundan ufak ve tabiki ince.
  • killerbee  (23.12.12 21:38:58 ~ 21:41:31) 
aynen benim de öyle her boku bi yerde olsuncu bi tavrım yok, herkes işini yapsıncıyım. ses istiyorum, hatta uzun süredir de ağlıyorum bu konuda. neyse ki yine duyurudan biri önermişti de sansa'yı tanıdım ben de..sansa clip yeterli diyorsanız gittigidiyor'dan buldum bi tane, karttan çektiremezsem (fakirlik) türkiye'deki distrübütörlere baktım bütün teknoloji marketleri görünüyo ama ben bulamamıştım, acaba yarın gidip direk alsam mı ne dersiniz? hem kargoyla bok küsurla da uğraşmamış olurum bankanın kahrını da çekmem?


  • shineonyoucrazydiamond  (23.12.12 21:43:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.