Giriş
(1)

Uyusukluguma care

missdior
Ozellikle evde oturdugumda kolumu kaldiricak halim olmuyor hic bisey yapasim gelmiyor disardayken oyle degil tabi neyse boyle enerji verici tavsiye edicegniz bisey var mi ?
Ozellikle evde oturdugumda kolumu kaldiricak halim olmuyor hic bisey yapasim gelmiyor disardayken oyle degil tabi neyse boyle enerji verici tavsiye edicegniz bisey var mi ?
0
missdior
(23.12.12)
evde gelmesin ya kolunu kaldıracak halin dinlen işte nolacak işin gücün varsa da iç kahveni aç camı bi soğuk hava girsin eve bak nası diriliyosun perdeleri aç karanlık evde oturma ışık aç falan
0
nunishuris
(23.12.12)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.