[]

hangi banka

merhaba arkadaslar,
eft-havale gibi olaylardan minimum kesinti yapan, hesaba yatirilan parayi aninda gorebilecegimiz bir bankadan banka hesabi acmak istiyorum. soyle olsun ki bankaya yatirilan para android telefonumdaki bankanin uygulamasinda aninda (veya ne kisa surede) gorulebilsin. bir de actigim hesap ogrenci hesabi olsun para odemiyim diyorum.

internet uzerinden birkac satis yapacagim, adam parayi yatirir yatirmaz kargoya vermek istiyorum, yatti yatmadi olaylari olmasin.

ozet: android uygulamasi iyi olan, yatirilan parayi hemen gosteren, havale-eft gibi seylerden para kesmeyen, ogrenci hesabi acinca para istemeyen banka hangisi ?

 
android markette şu anda çok fazla seçeneğin yok zaten. sadece garanti ve akbank gibi bankaların uygulaması var bildiğim kadarıyla. sana sadece para yatacaksa zaten masraf kesmezler senden. ancak aktif olarak kullanacaksan bu bankalar masrafsız günahını vermez. masrafsız internet bankacılığı hizmeti veren tek banka halkbank..


  • h2  (23.12.12 11:19:54) 
isbank, kesse de en az kesen onlar.


  • lanc  (23.12.12 11:23:14) 
İkisinin müşterisi birinin çalışanı olarak söyleyebilirim ki, garanti ve işbankası içinden, işbankası android uygulaması en başarılısı.


  • denemebirikiüç  (23.12.12 11:23:50 ~ 11:24:15) 
Babam isbanktan atiyo aninda goruyorum hesabimda,net sube de basarili


  • coronaa  (23.12.12 12:30:58) 
is bankasinin boktan internet subesine basarili denemez. android app'i guzeldir belki, sifre uretmek disinda kullanmiyorum.

en basarili internet subeleri sirayla garanti ve teb. akbank fena degil. ama akbank eft masrafi aliyor her turlu, garanti mobilden aktarimlarda almiyor en azindan. garanti, akbank ve is bankasinin android uygulamalari ya da cep subeleri var. teb'in de olmasi lazim ama kullanmadim.
  • disq  (23.12.12 16:02:29 ~ 16:03:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.