[]

bu deep web olayı ne ayak

bi girip bakmak istiyorum da, cia ve mit kapıma dayanır diye korkuyorum açıkçası.

nedir bunun olayı?


 
proxy vpn provate browsing tor bundle hepsini acip oyle giriyorum ben bir sey olmadi daha. ama icerisi acayip bi girip bak. ne ararsan var. hersey illegal tabi ben legal bir sey hatirlamiyorum.


  • nekodunlangafana  (23.12.12 09:23:12) 
şimdi merak saldım, tehlikeli bir yermiş
girilmemesi tavsiye ediliyor

img.chan4chan.com
  • Ramiegovic  (23.12.12 09:35:47 ~ 09:39:03) 
Psikolojiyi başarıyla bozan, internetin en tuhaf kısmı.
İçim daralsın hayattan nefret edeyim, herkese tuhaf bakayım, bir çocuk gördüğümde aklıma deep webde gördüğüm iğrenç şeyler gelsin, kıyamet geçti ama yeniden gelsin diye dua edeyim diyorsa bir insan bulaşsın.
Yoksa normal hayata devam etsin, evde bir mutfak vardır, yemek yaparsın güzel kokular iştahını açar, bir de tuvalet vardır b*k yaparsın, pis kokular etrafa çıkar. Deep web b*ku seviyorsan idealdir...
  • neosphere  (23.12.12 11:09:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.