[]

dirty talking

bi kadınla beraberim. benden 5 yaş büyük. aramızda duygusal bi bağ yok. bu hatun dirty talking manyağı çıktı.

merak ediyorum. bi açıklaması var mı bunun? o kibar zarif kadın nasıl olur da böyle bir tavır sergiler?

neden bana küfür et der bunu anlamak istiyorum. öyle boş değil. hatuna küfür edince coşuyo. normalde lan demeyen kadın...

kısacası şu sebepten kadınlar/erkekler dirty talking sever diyebileceğimiz bir şey var mı elimizde?

 
orospu çocuğu de bakayım napacak...


  • zgrydn  (23.12.12 02:29:43) 
sanırım cinsellik üzerine uzmanlaşmış psikiyatristlerin çalışmaları yardımcı olabilir bunun için. türkiye'de bununla ilgili ne kadar makale bulabilirsin onu bilmiyorum ama ingilizcen varsa araştır. mutlaka araştırmalar yapılmıştır. yanlış bilmiyosam hepimizin cinselliği çok erken yaşta gelişmeye başlıyor. bu gelişim çağındaki bazı olaylar bunu tetikliyor olabilir. konuyu asla kız çocuklarının babalarıyla olan ilişkisine bağlamıyorum, çok başka şeyler de olabilir. ne olduğunu da bilmiyorum. orasını bilim insanları biliyor :) fakat sonuç olarak, seksin çok fazla sınırları olmadığını, çok fazla üzerine düşünmenin de gereksiz olduğunu düşünmekteyim. neyse ne yani. seks zaten duygusal, romantik bi şey değil (öyle pazarlayanlara ve iddia edenlere çok gülüyorum).


  • nathanieltroy  (23.12.12 02:40:52 ~ 02:41:47) 
cinsel kimliğimizin çok büyük kısmı çocukluk yaşlarında-ergenlik öncesi oluşuyor.

genel gözlemlerime dayanarak dirty talking seven buna tapan hatunların geçmişinde her zaman kopuk problemli bir aile ve sevgi eksikliği oluyor.
  • orpheus  (23.12.12 03:31:55) 
ananı sikerim deme ama


  • trinitrotoluen  (23.12.12 04:21:18) 
aynı kadın mı yoksa ya, benden de 5 yaş büyüktü bi de zarifti, küfret diyip duruyodu, küfredemedim kaçtım :(


  • sipsiyah  (23.12.12 10:46:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.