[]

4 sene önce yazılan entryler?

yahu 3 senedir falan hiç entry girmedim. sadece aradığım başlık olduğu zaman bakmıştım sözlüğe.
şimdi bir eski entrylerime bakayım dedim ama sanki bambaşka birisi yazmış o entryleri.
o zamanlar harbiden ergenmiymişim neymişim (üni 1nci sınıftım gerçi)o kadar aptal entrylerim varmış ki şaşırdım doğrusu.
hani siz de var mı böyle bir durum?
5 sene önceki entryleriniz ile hala tamamen aynı görüşte misiniz?

 
aynen ya tesadüf eski entrylerime denk gelince genellikle siliyorum yani saçma sapan şeyler yazmışım.


  • neira  (22.12.12 20:46:50) 
bin kadar entry mi temizledim öyle. şey gibi bu biraz, tuttuğun günlüğü yıllar sonra dönüp okuyunca ne kadar salak gelir ya, öyle.


  • rayde  (22.12.12 21:16:53) 
basligi begenmezsem yazmiyorum zaten ama bikeresinde sifremi degistirmeyi dusundugum oldu o kadar ki kotuydu. gerci ben silmiyorum zaten az yazmisim onlari da kaybetmeyi goze alamiyorum.


  • colpa  (22.12.12 22:12:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.